Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vehetnék a barátom szülina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vehetnék a barátom szülinapjára?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nem tudom, mit vehetnék a fiúmnak. Októberben lesz a születésnapja, 20 éves lesz.

Mi az, ami ilyen fiúsabb ajándék? Mit illik adni egy srácnak? Vagy lányok, ti mit adtatok barátotoknak? Ötleteket várok.

Szeret rubikkockázni és sakkozni versenyszerűen, szereti a biológiát és egyetemista.

(Ő múltkor meglepett egy nagy plüssmackóval. Nem überelni akarom,de szeretnék valami szépet adni neki.)

2011. szept. 3. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:

fű ha szokott tépni

esetleg egy drágább pia,mert az egyetemisták általában nem szoktak jó piákat inni,és biztos örülne pl egy Jack Danielsnek ha a whiskeyt szereti

2011. szept. 3. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem szerelj le egy 20-as közlekedési táblát és azt add neki :D én biztos nagyon örülnék :D
2011. szept. 3. 20:25
 3/7 A kérdező kommentje:

LOL:'D

Antialkoholista mint én.XD

Füvezni se füvezik.:D

Akár hiszitek akár nem, ő egy reménytelenül romantikus típusú rendes srác. Ha találkozunk, mindig ad nekem rózsát. Vagy papírból, amit ő hajtogatott (!) vagy igazit.

2011. szept. 3. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél neki kotont, ha egyáltalán dugni szokott. Ha nem válik be, vegyél neki vibrátort. Azzal aztán majd megerőszakol téged vele. Örülni fog de nagyon. Én a helyébe másnak nem is tudnék örülni.
2011. szept. 3. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:

LOOOL megerőszakol XD

Akkor inkább ostort veszek ugyis szeretjük a szadomazot XD

Amugymég nem csináltuk.

De tervezzük. Olyan jövő nyárra.xd

2011. szept. 3. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
szoppintsd le annak örülni fog:pxd
2011. szept. 3. 21:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ne magadból indulj ki.xD
2011. szept. 3. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!