Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék a barátom szülinapjára?
Az a baj, hogy nem tudom, mit vehetnék a fiúmnak. Októberben lesz a születésnapja, 20 éves lesz.
Mi az, ami ilyen fiúsabb ajándék? Mit illik adni egy srácnak? Vagy lányok, ti mit adtatok barátotoknak? Ötleteket várok.
Szeret rubikkockázni és sakkozni versenyszerűen, szereti a biológiát és egyetemista.
(Ő múltkor meglepett egy nagy plüssmackóval. Nem überelni akarom,de szeretnék valami szépet adni neki.)
fű ha szokott tépni
esetleg egy drágább pia,mert az egyetemisták általában nem szoktak jó piákat inni,és biztos örülne pl egy Jack Danielsnek ha a whiskeyt szereti
LOL:'D
Antialkoholista mint én.XD
Füvezni se füvezik.:D
Akár hiszitek akár nem, ő egy reménytelenül romantikus típusú rendes srác. Ha találkozunk, mindig ad nekem rózsát. Vagy papírból, amit ő hajtogatott (!) vagy igazit.
LOOOL megerőszakol XD
Akkor inkább ostort veszek ugyis szeretjük a szadomazot XD
Amugymég nem csináltuk.
De tervezzük. Olyan jövő nyárra.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!