Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az első. Nem olyan jó vele mint az előző barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetőségem akkor szerintetek kihasználjam? 23 L
há ne legyél mán ilyen gec.ilááádaaa.
há ki vágy te pusztulát, te tákóbnypóóóóóóóóóóc:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D
huzzá a Maunika sauvba. ribanc:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:::::D:D:D:D:D:D:
Kamu kérdés. Aki egy ótvaras ribanc, az még egy névtelen oldalon sem szokott büszkélkedni vele.
"De nem akarom megcsalni érzelmileg. Csak egy kis kalandról lenne szó, hogy fölidézzem a régi élményeket. Egyébként tanítottam őt. Gyorstüzelő szegény. Nem tud kielégíteni."
És azzal takarózol, hogy te nem csaltad meg érzelmileg. Az persze rendben van, hogy félrekúrsz. Fordított esetben mégis hogy esne? Ha más csajokat dugna meg, de közölné, hogy azért szeret téged érzelmileg. Gondolom te vagy az ágyban a tökéletes nő, mert már 13 éves korod óta folyamatosan szétteszed a lábad mindenkinek és részedről ezzel le is van tudva.
Ha a srác helyében lennék, biztos, hogy kidobnálak a halál f.szára, de előtte kezed-lábad eltörném.
Ha legközelebb azt fogja valaki a fejemhez vágni, hogy egy nőgyűlölő állat vagyok és, hogy vannak még normális lányok, azoknak meg fogom mutatni ezt a kérdést.
VAjon miért is terjedt el az a mondás, hogy minden nő k.rva?
"A mostani pasim úgy érzem, hogy a tökéletes nekem, kivéve egy szempontból és ez a szex. Neki én vagyok az első. Nem olyan jó vele mint az előző barátommal. Szeretem a mostanit, de ha van lehetőségem akkor szerintetek kihasználjam?"
Ha valóban szeretnéd, akkor elfogadnád olyannak amilyen minden téren, még a szexben is. Úgyhogy ne merd azt mondani, hogy szereted. Ha ennyire nem jó, akkor mégis mi a f.szért vagy még mindig vele? Talán tehetősebb, mint az előző? A hozzád hasonló ribancok annyira el vannak szállva maguktól, mert sokan próbálkoznak náluk. Persze az már nem jut el a hülye agyatokig, hogy nem a nőt látják bennetek, hanem csak egy szexuális segédeszközt, amibe bele lehet verni. Ja és ne hidd, hogy annyira király vagy az ágyban, csak mert minden hétvégén részeg gyökerek ürítettek beléd, akiknek teljesen mindegy volt és ezért nem tettek megjegyzést a gyenge teljesítményedre. De gondolom ez nálatok dicsőség. Komolyan hányingerem van az ilyen nőknek csúfolt förnyedvényekből és, hogy már csak papíron léteznek normális nők, mert mind ilyenné válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!