Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy online társkeresőn csak "kuplungos" csajok vannak fent? Vagy lelki beteg vagy dugni akar pedig tartós kapcsolatot keresem meg stb. Aztán már max a második találkozón dönthetőek is. Nem értem.
aha te hiper szuper egésséges vagy vagy csak senki nem választaná a nyeszlet segged
ha kapcsolatott akarsz keres a való világban ha a könyebb mesebeli utat váalasztod ne csodálkoz meg is érdemled
te vagy a kuplungos kis teremtés koronája
Egyszer egy gusztustalan kb 25 éves szoprán hangú kis nyálgép pasi mondta a pizzázáskor a haverjainak este 7-kor, hogy bocs most megyek haza "anyucihoz" (párjához), meg kell becsülnöm mert aki 25 év fölött nem házas, az selejtes. Hát mondjuk szerintem ennél a srácnál selejtesebb embert nem láttam.... pedig ő marha szépnek gondolta magát, az is látszott rajta.
Gondolom a "kuplungos" szöveget is hasonlóan béna emberek mondják.
Ossz helyen keresgélsz.
Olyan oldal viszont érdekel, ahol csak dugni akarnak a csajok, és nem kérnek térítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!