Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy valakinek " jó a feneke ", annyit jelent, hogy nagy? A barátom szex közben azt mondta, hogy gyönyörű testem van, ezt el lehet hinni neki? Tehát tetszem neki, vagy mi van?
NEM!!! Rengeteg szó másképp van férfinyelven, mint ahogy mi mondjuk, de a "Jó a feneked" azt jelenti, hogy "Jó a feneked."
Igen, hidd el neki, hogy gyönyörű vagy.
Nem vele van a baj, nem biztos, hogy hazudik. Inkább veled(ezt nem úgy mondom, mintha te lennél a rossz, hiszen nem tehetsz róla), mert volt egy törés az életedben, csúnyán átvert egy srác.
A negatív gondolataid uralkodnak rajtad.[idegen szóval ego-nak is szokták nevezni] Ez az, amikor valaki nem ad rá okot, hogy rosszat feltételezz róla, te mégis teszed.
Jó ego-pusztítási mód a fehér fal bámulása. A negatív hang rögtön munkába lép: "Mekkora hülyeség, hogy ezt csinálod! Nem látod, hogy nekem van igazam?" Próbálj neki ellent mondani. Mondd, hogy "Szép vagyok, és úgy tetszem a barátomnak, ahogy vagyok" Fontos, hogy jelen időben legyen, és NE jövőben!
Vagy írd ki magadból egy lapra, és fel a fejjel!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!