Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az, hogy valakinek " jó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy valakinek " jó a feneke ", annyit jelent, hogy nagy? A barátom szex közben azt mondta, hogy gyönyörű testem van, ezt el lehet hinni neki? Tehát tetszem neki, vagy mi van?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

NEM!!! Rengeteg szó másképp van férfinyelven, mint ahogy mi mondjuk, de a "Jó a feneked" azt jelenti, hogy "Jó a feneked."

Igen, hidd el neki, hogy gyönyörű vagy.

Nem vele van a baj, nem biztos, hogy hazudik. Inkább veled(ezt nem úgy mondom, mintha te lennél a rossz, hiszen nem tehetsz róla), mert volt egy törés az életedben, csúnyán átvert egy srác.

A negatív gondolataid uralkodnak rajtad.[idegen szóval ego-nak is szokták nevezni] Ez az, amikor valaki nem ad rá okot, hogy rosszat feltételezz róla, te mégis teszed.

Jó ego-pusztítási mód a fehér fal bámulása. A negatív hang rögtön munkába lép: "Mekkora hülyeség, hogy ezt csinálod! Nem látod, hogy nekem van igazam?" Próbálj neki ellent mondani. Mondd, hogy "Szép vagyok, és úgy tetszem a barátomnak, ahogy vagyok" Fontos, hogy jelen időben legyen, és NE jövőben!

Vagy írd ki magadból egy lapra, és fel a fejjel!

16/L

2011. szept. 3. 18:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez ostoba kérdés. Ha dicsér valaki, az annyit jelent, hogy az ő ideáljának megfelelsz. Ha a párdotól kapod, akkor az csak jó lehet. Ennyi. Ha a dicsérő a nagyseggű nőkre gerjed, és így tetszik, akkor gyanakodhatsz, hogy neked is lehet hogy az van. De ha a párodnak tetszik, neked megfelel, akkor mi a gond? Én amúgy a jó a feneke jelzőt a kerek feszes nőies seggre szoktam mondani, mert az az! Nem a betikkadt lapos fenék a jó, és nem is a tonnás farnehéz viziló, hanem a gyönyörű fogós női fenék és combok, az igen!
2012. aug. 9. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!