Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, volt már roma pasitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már roma pasitok?

Figyelt kérdés
:)
2011. szept. 3. 01:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Jah,csak ha egy magyar fiú egy roma lánnyal csinálja holnapra egy kést talál a hátába..
2011. szept. 3. 06:57
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Volt már,hatalmas nagy bunkó volt.

Egy évig voltunk együtt össze is költöztünk.Először normálisnak tűnt,vicces volt sokat nevettünk meg ilyenek.Nem olyan mezítlábas cigány gyerek meg nem is az a pózolós rajcsávó típus volt,olyannal szóba sem állnék,jólszituált volt,vendéglátóipari szakközépiskolát végzett,pincérként dolgozott,kultúráltan viselkedett.

Kezdetben.

Aztán néhány hónap után volt balszerencsém jobban kiismerni.

Állandóan részeg volt sosem volt otthon,ha megkérdeztem hol járt napokig,csak ordibált.Mindig trágárul beszélt velem,aztán megtudtam hogy mindenféle cigányqurvákkal megcsalt.

Megmondtam neki,hogy elhagyom erre összevert és kidobott az utcára.Csak egy bugyi meg póló volt rajtam,ott sírtam az ajtó előtt,könyörögtem hogy legalább egy ruhámat adja ki de hiába.Végül egy rendes szomszédasszony adott nekem ruhát,hogy el tudjak menni.

Gondolom kitalálod ezt miért írtam le neked.

Szóval NE KEZDJ CIGÁNNYAL SEMMI ESETRE SEM,ezek nagyon mocskosak.Amelyik normálisnak néz ki közűlük az is ilyen,a cigány az cigány még ha szépen fel is van öltözve,nincs kivétel.

Jó,tudom van néhány rendes köztük is és én nagyon tisztelem azt a 0,001%-ot aki nem olyan mint a többség.

De a többi dögöljön meg egytől egyig.

24N

2011. szept. 3. 07:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is óvakodj tőlük.
2011. szept. 3. 08:35
 14/21 Robikaaaaaaaaaaa1992 ***** válasza:
72%

őőőő ismerek párat és.....óvakodj tőlük......figyi vannak félvérek, na azok első pillantásra normálisaknak tűnnek, sőt nem is látszik, h cigányok, de előbb utóbb kimutatják a foguk fehérjét.

és átmennek áááá neeeee csináááááááááld!!!!!!!!!!!

2011. szept. 3. 09:24
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
nekem csak félvér barátom volt..vele semmi baj nem volt(: de egy teljesen romával 100% h nem jönnék össze.
2011. szept. 3. 09:48
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

"Mivel egy néhány roma fiu próbálkozott már nállam,de én nem akartam velük lenni."

Nagyon helyes. Na hagyd, hogy hasson rád ez az elmebeteg agymosás, hogy az a menő, ha cigány, arab, vagy nigger pasid van. Az ilyen ember alatti söpredékeket messzire el kell kerülni, ha már törvényesen nem lehet irtani őket. Remélem ez hamarosan megváltozik.

2011. szept. 3. 19:18
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A 7:53-as története remélem mindenikek tanulságul szolgál.

Ezeknek az állatoknak a vérükben van a primitívség. Írtak páran a félvérekről. Az a magyar férfi és nő is szégyellje magát, aki mocskos cigánnyal állt össze és ilyen mutáns korcsokat szabadított az emberiségre.

Ha egy csajról kiderülne, hogy cigánnyal állt össze, szóba sem állnék vele.

2011. szept. 3. 19:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Volt már egy pasim aki tiszta magyar bár barátkozott egy néhány cigánnyal mert a szomszédságában laktak...Na ő sem volt normális,annak ellenére hogy magyar egy nagy bunkó!! Biztos a haverjaitól tanulta ezt a viselkedést...
2011. szept. 3. 21:02
 19/21 Robikaaaaaaaaaaa1992 ***** válasza:
100%
nézz a youtube-on 1 kis Mónika showt és megtudod, h milyen belterjes 1 mocskos népség.
2011. szept. 3. 21:49
 20/21 anonim ***** válasza:
75%

"Na ő sem volt normális,annak ellenére hogy magyar egy nagy bunkó!! Biztos a haverjaitól tanulta ezt a viselkedést..."

Az elcigányosodott magyarok még megvetendőbbek, mert nekik van választásuk.

2011. szept. 4. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!