Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan frissítsem fel a kapcsolatom? Elkényelmesedett a párom.
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy én futok utána és nem ő utánam. Szeretném ha néha ő akarna találkozni, és nem én, ő hívjon engem, és ne mindig én őt stb..2011. szept. 2. 20:27
2/7 A kérdező kommentje:
köszi,de elég nagyok :)
2011. szept. 2. 20:32
5/7 anonim válasza:
Egy időre "vegyél vissza" te is. Ne írj neki, ne hívd fel, beszélj vele minél kevesebbet. Ha tényleg szeret és megbecsül, akkor kapcsolni fog, de legalábbis rákérdez, hogy mi is van most.
6/7 krvua válasza:
férfi lenne szarna rá vagy lenne annyi esze hogy kitaláljon vmit és nem ide írná.
akkor análtruderrel:D
7/7 anonim válasza:
Tedd egy kicsit féltékennyé, szervezz nélküle magadnak valami programot, de légy titokzatos, ne mond el neki, hogy hova és kivel mégy! Ja, és persze ne hívogasd, hanyagold egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!