Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretet vagy szerelem?
Ha úgy kezdtél vele járni, hogy még szerelmes volt a másik fiúba, akkor az elején biztos hogy csak szeretetet érzett irántad. De ez nem jelenti azt, hogy most már nem szerelmes. Nagyon is megeshet, hogy ráébredt mennyire jól esik neki a te szerelmed, és ezért belég szeretett. Szerintem az biztos, hogy hülyét nem akar csinálni belőled, és ne is gondold így. Az érzelmeiről senki sem tehet különben, csak arról hogyan viselkedik a másikkal.
megpróbálhatsz rákérdezni, de azt hiszem azzal nem sokra mész. Mert ha tényleg nem szerelmes, csak szeretne szerelmes lenni azt nem fogja megmondani, mert nagyon próbálkozik. De ha megsértődsz, akkor rossz irányba tereled. Ha nagyon piszkál téged ez a dolog, és jelét is látod hogy nem szerelmes beléd, akkor kicsit el lehet távolodni, de nem kell rögtön szakítani. Csak engedni kell neki, hogy nyugodtan gondolkodjon. De azt hiszem erre tökéletesen megfelelt az első szakításod.
Ha sokat odabújik hozzád, vagy várja hogy ölelgesd, akkor biztosan szerelmes beléd.
Ki "mutatott rá" arra, hogy a szeretet és a szerelem nem ugyanaz? (Mert jómagam is úgy gondolom, egyáltalán nem ugyanaz a kettő, de ez érdekel.)
Nézd, sok ember kezd bele párkapcsolatba úgy,hogy nem szerelmes a másikba, sőt, ez nagyon keveseknek adatik meg, hogy azzal jöhetnek össze, akiért hosszú időn, talán éveken át odavoltak, és szerették szerelemmel. Más embereknél pedig a szerelem később jön. Vagy nem.
De miért lenne annyira lehetetlen, hogy ő ezidő alatt beléd szeretett?
Nem tanácsolom sem azt, hogy szakíts, sem azt, hogy távolodj el tőle, de még azt sem, hogy kérdezgesd.
Elég, ha élvezed, hogy szeret.
Tőlem egyszer kérte ezt a volt barátom (páromnak nevezni nem tudnám, akkor sem tudtam...), mert látta, tudta, hogy én nem szeretem őt, legalábbis egyáltalán nem úgy, ahogy ő engem, ugyanis nem voltam szerelmes: "akkor csak hagyd, hogy én szeresselek, élvezd, hogy szeretlek, hagy lehessek veled. Később talán megjön nálad is az érzés" - nos nem vagyok benne biztos, hogy az utolsó mondatot hangosan is hozzátette, vagy csak mindketten mögé gondoltuk, de én akkor megmondtam neki, hogy nem tudnám úgy megszeretni, mert nem érzem azt a szikrát, azt a pluszt, és tudom, hogy nem fog jönni később sem. És valóban: szakítottunk. Azután nem próbálkoztunk soha újra.
Na, ilyen kérdést neked nem javaslok, hogy föltegyél, mert hiszen te már választ kaptál rá magadtól is. A lánynak jól esik, hogy vele vagy, és akár szerelmes, akár annál kevesebbet érez, de szeret veled lenni, és biztosan szóvá teszi, ha valami neki nem tetszik. :)
Szóval nyugodj meg! (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!