Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tik belemennétek egy "csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tik belemennétek egy "csak szex és más semmi" kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Megismerkettem egy lánnyal, aki eléggé bejön nekem, de ő most nem akar komoly kapcsolatot, mert nagyon megbántotta őt az elöző pasija, viszont álitása szerint szeretethiánya van, és aszt monta, hogy bene lenne egy ilyen kapcsolatban, hogy csak szex lenne, de semmi komoly. Én már a kezdetektöl komolyra terveztem vele, mert nekem nagyon bejön ő, de nem tudom, mit csináljak most. Szerintetek lehet, hogy ez később még sikerűlhet? Mármint a komoly kapcsolat. Hogy az idő múlásával megváltozik a lány és ő is komolyabbra vágyik majd velem?

Előrre is kössz a válaszokat! :)

21/F

2011. szept. 2. 15:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Szereti a tik a meggyet!
2011. szept. 2. 16:07
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

én belemennék a korom ellenére.

nincs vesztenivalód, szerintem vágj bele,, mert a 'csak szex'ből szokott több is lenni...:)

15/l

2011. szept. 2. 16:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez a tökéletes kapcsolat.
2011. szept. 2. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:
44%
Ember, azért 21évesen ilyen helyesírást...
2011. szept. 2. 16:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem kell csinálnod semmit. Majd az idő segít... Én azért jöttem össze egy pasival, hogy elfelejtsem a másikat, és sikerült is! Én szorítok neked!
2011. szept. 2. 16:12
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Én nem mennék bele egy sima szexpartnerségbe!

De azért a helyzeted kicsit más, hisz te szeretnél is ettől a leányzótól valamit! Úgyhogy lehet, megérné bele vágni, mert ebből lehet több is!

Ha elfogadsz egy két tanácsot:

-mindig légy vele nagyon figyelmes

-mivel "szeretethiánya" van, ezért koncentrálj a sima szex helyet az érzelmekre, csókokra, érzésekre, romantikára, stb.

Ha ügyes leszel, akkor bizony bármi összejöhet!

17/F

2011. szept. 2. 16:16
 17/20 anonim ***** válasza:
De azért az érzelmeidet ne zúdítsd rá! Ne érzelgősködj!:)
2011. szept. 2. 16:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod."bene lenne egy ilyen kapcsolatban, hogy csak szex lenne, de semmi komoly" érdekes lány lehet. hány pasija volt eddig?? Ha igazán tetszik akkor menj bele adj neki jó nagy és vastag szeretetet.(xd)Ha jól csinálod idővel beléd szeret .
2011. szept. 2. 16:20
 19/20 anonim ***** válasza:

"Tik"

"azt"

hűű, ez fájt.

2011. szept. 2. 17:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha nekem szeretethiányom van, keresek egy barátot és beszélgetek. Kisebb gondom is nagyobb lenne egy kalandnál.
2011. szept. 2. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!