Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős barátságból szerelem. És most félek. Mi ez? (lent bővebben)
Szia!
Nyugudj meg és hidd el, hogy mindketten szerelmesek vagytok. Ne gondolkodj semmilyen negatív dolgon, hanem évezz minden percet amit vele töltesz:) Nem fogjátok elrontani!
-Tündérlány(17)-
=) Te akár az én barátom is lehetnél ...mert nagyon hasonló az esetünk a barátommal.Mi is két évig voltunk legjobb barátok...Ő mindig is mióta megismert többet érzett,mint barátság de én csak barátként tudtam tekinteni rá!A legjobb barátom lett!
Aztán két év után vmi megváltozott!Egyre jobban ragaszkodtam hozzá...és ha nem láttam nagyon hiányzott...
De ez már másféle hiányzás volt...ha megláttam,már máshogy dobogott a szivem!Szép lassan beleszerettem úgy,hogy nem is vettem észre!Mostmár egy ideje járunk és tökéletesen boldogok vagyunk!és SZERELMES vagyok belé...Ráadásul mivel a barátom volt elötte...vmi különleges nagyon mélyen gyökerező szerelemmel!Szerintem a legboldogabb kapcsolatok épp az ilyenekből alakulnak ki.Hisz ha barátok vagytok kijöttök lelkileg..tudtok beszélgetni ...nevetni együtt...ismeritek egymást..és biztok már egymásban!
És mivel barátok vagytok és ismered,miért gondolod ,hogy nem gondolja komolyan?úgy ismered,hogy könnyen dobálozik a SZERETLEK szóval,komoly érzelem nélkül?Szerintem nem!!!Ha úgy ismeredd ,h lehet a szavára adni,akkor meg ne feszengj ilyen miatt! Élvezd,hogy a tiéd...és végre nemcsak barátok vagytok =)Mert ez nagyon jó és különleges dolog =)
Sok boldogságot Nektek =)
Helló, a legtutibb módon fogtátok meg a dolgokat. A házasok többsége szerelmesen ugrik a nagy igenbe, aztán kihűl a szenvedély és vége. Akik közben megbarátkoznak, azok sokáig együtt maradnak.
Ti a barátsággal kezdtétek, és úgy ébredt fel a szenvedély, a lehető legjobb. Hosszú együttlétet jósolok nektek (mert barátként a másik hülyeségét is elviseled, de kiábrándult szerelmesként nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!