Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy imádja, akkor az pontosan mit jelent? Jót? Egyenértékű a szeretlekkel?
Mert én úgy érzem, hogy ez nem őszinte. És erre van egy jó idézet is:
"Aki azt mondja imád. annak ne hidd szavát.
aki azt mondja szeret, talán igaz lehet....
De aki nem szól, csak mélyen a szemedbe néz,
annak a szívében örökre élsz."
Szóval ti mit gondoltok erről?
idezek en is egy haveromtol:
"igyal ge*it vagy 5-6 decit"
szerinted mit jelent?
De utálom az ilyen foshúgy szar idézeteket, amiket ráadásul nagyrészt közösségi portálokon nyálukat csorgatva linkelgetnek ki... undorító, tele van közhelyekkel és általánosításokkal. Mindenkinél mást jelent. Ne legyetek már ennyire együgyűek a definíciókkal kapcsolatban. Nem mindenkinek egyezik az értékrendje, véletlenszerű a lét, ebből jön le az, hogy más tartalom, pontosabban Érzés rejtőzhet az adott szó mögött.
Én szoktam mondani a kedvesemnek, hogy szeretlek-imádlak-kívánlak, szoktam mélyen a szemébe bámulni percekig, akkor én most egy hazug-igazmondó vagyok? Istenem...!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!