Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik nem azt kedvelik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik nem azt kedvelik, ha nem köti őket semmi?

Figyelt kérdés
Néha azt mondom a baratomnak, h ne idegeskedjen, nem kell elvennie feleségül, meg nem akarok neki gyereket szülni. Meg h ez csak 1 kapcsolat, semmi komoly. Erre azt mondja, h szerinte azért nem annyira komolytalan.
2011. szept. 1. 13:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
hát sztem kicsit túlzás azért h azt mondtad h semmi komoly.... nem volt még kapcsolatom de ez azért nem tetszene.
2011. szept. 1. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:

ez egy hülyeség. nem mindenki egyforma, és szerintem az is hülyeség hogy a legtöbb pasi nem akar megallapodni, mert szerintem igenis akarnak (egy bizonyos kor után) amitől ódzkodnak azok a végletek. ki lehet őket üldözni a világból azzal is, ha hisztérika vagy, és erőlteted az esküvőt, de ugyanúgy azzal is, ha kijelented, hogy nem jelent neked sokat, és ne nagyon tervezzen veled, mert úgyis szétmentek. hát ez meg már milyen? jó hogy rosszul esik neki.

most komolyan, csak akkor mondj neki ilyeneket ha így is gondolod. ezek az idióta "taktikázások" nem vezetnek semmi jóra.

2011. szept. 1. 13:54
 3/11 A kérdező kommentje:
azt hittem h ezt szeretik.. ha érzik, h nem " ég a talaj a lábuk alatt "..
2011. szept. 1. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
szeretni szeretik de nem igy.....a pasi lelek epoly erzekeny mint a noi lelek. Eppugy vagynak szeretetre gyongedsegre meg mindenre mint a nok, csak sokkal jobban titkoljak...szeretik ha biztos kapcsolatban vannak ha bizhatnak a parjukban.
2011. szept. 1. 14:16
 5/11 A kérdező kommentje:
de nem akkor jönnek az össze-vissza flörtölgetések?? ha már biztonságban érzik magukat?
2011. szept. 1. 14:19
 6/11 A kérdező kommentje:
az exemnél igy volt.. :S
2011. szept. 1. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:

mi az hogy biztonságban érzik magukat? szerinted egy kapcsolat abból áll hogy mindkét fél különböző taktikai lépésekkel összeláncolja magát?

én biztosan elbeszélgetnék veled, hogy mit értesz "csak 1 kapcsolat, semmi komoly" ? persze kinek ez, kinek az tetszik.

2011. szept. 1. 15:46
 8/11 anonim ***** válasza:

ne építsd buta általánosítgatásokra az életed. találd meg az arany középutat.

(ja, és félremenni pont nem akkor szokás, ha minden oké, sokkal inkább ha valami nem működik)

2011. szept. 1. 16:14
 9/11 A kérdező kommentje:
az exem akkor ismerkedett másokkal, meg jelolgetett csajokat, hazudott a szemembe, amikor minden okés volt.. :S
2011. szept. 1. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
azt csak hiszed hogy minden okés volt
2011. szept. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!