Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a srácnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a srácnak, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy a legjobb barátnőm járt egy sráccal kb másfél hónapja szakítottak ( a srác szakított mert megismert egy másik lányt). Azzal a másik lánnyal nem jöttek össze. Mostanában igen sokat voltam beteg ő pedig bejött hozzám a kórházba meg hozzánk is eljött kétszer. Tegnap amikor itt járt akkor pedig csókolóztunk. Én mondtam neki hogy ezt nem kellett volna és hogy majd megbeszéljük aznap este felhívott de akkor sem tudtam ennél többet mondani. Nem tudom hogy mit mondjak neki mert nem akarok vele járni a barátnőm miatt mert nem akarok vele ez miatt összeveszni és ha járnánk nem csak ő haragudna meg rám de ezt srácot sem akarom megbántani mert nagyon aranyos.Hogy mondjam meg ezt neki hogy ne bántsam meg??És a barátnőmnek elmondjam vagy inkább halgassak róla( amúgy azóta neki már van másik barátja) És még annyit hogy mindketten azt mondták hogy nem szerették egymást(barátnőm és a volt barátja)
2009. ápr. 19. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem jöjj össze a sráccal, ha igazán jó barátnőd van, és nem is szerették egymást, ugyan miért haragudna meg Rád?

Lays

2009. ápr. 19. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
mert azt mondja "hogy a barátnőd volt pasija tabu" és egyik barátnője is össze akart jönni a sráccal és teljesen kiakadt rá hogy milyen kis ribanc és nem csak neki volt ez a véleménye hanem több barátnőmnek is !
2009. ápr. 19. 17:40
 3/5 A kérdező kommentje:
És nem akarom elveszíteni a barátnőimet de őt se akarom megbántani úgyhogy hogy mondjam el neki ezt hogy pasi ként megértse(mert ugye pasiknál nemigen van ilyen szabály) de ne haragudjon rám
2009. ápr. 19. 17:42
 4/5 Voguelilias ***** válasza:

De pasiknál is van ilyen "szabály". Úgy mond el neki, hogy neked fontosabbak a barátnőid mint az, hogy a barátnőd volt barátjával gyere össze. Nem akart magadnak ebből gondot és nem akarod elveszíteni a barátnőidet. Ilyen egyszerű ha nincs szerelem a részedről de ha van az már más helyzet! Akkor az egész sokkal bonyolultabb. És valószínűleg te sem örülnél ha a barátnőd a te volt pasiddal akarna járni és megtudnád, hogy csókolóztak.

18/L

2009. ápr. 19. 17:48
 5/5 A kérdező kommentje:
de én naon kedvelem őt
2009. ápr. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!