Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar még mindig ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar még mindig ennyire?

Figyelt kérdés

Barátommal már lassan egy éve vagyunk együtt és annak idején úgy jöttünk össze, hogy már rég óta ismertük egymást csak valahogy nem tüntünk fel egymásnak és mikor én is szakitottam az előző barátommal, meg ő is ki volt egy csaj miatt elkezdtünk egyre többet beszélgetni msn-en meg amugy is, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz, vigasztaltuk egymást. Előszőr úgy tűnt, hogy csak segítünk egymásnak helyre jönni és őszintén elmondtunk mindent az érzéseinkről. Nos ő is elmondta sokszor, hogy mennyire ki van az miatt a lány miatt és mindig nekem panaszkodott az érzéseiről. Tudtam mindent mennyire szerette.

Utána összejöttünk de a mai napig sokszor előtörnek azok a dolgok, amiket akkor mondott és rettenetesen zavar, talán féltékeny vagyok. :-) Főleg amikor látom a lányt akkor tudnék falra mászni tőle.

Másnak volt már hasonló tapasztalata? Mit csináltatok?

:-)

2009. ápr. 19. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg elfelejteni az előző barátnőjét! most veled jár ergó téged szeret!ha az exét szeretné biztos nem lenne veled már ilyen régóta... szerintem megbízthatsz benne! ne féltékenykedj feleslegesen! sok sikert!
2009. ápr. 19. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Jaaaj ugyanigy vagyok:))

Nalam az a helyzet hogy pont mielott velem oszejott volna par nappal azelott megbaszott egy lanyt,aki azota is ra van szalva.Enis ruhellem a csjat jaaaj meg tudnamm folytani:))

De hagyd ne foglalkozz vele en is probalom azt tenii.A baratom engem szeret a tied meg teged a tobbi meg le van szarva.S ennyi;)

Puszillak:D Sok boldogsagot!

2009. ápr. 19. 14:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez is durva lehet :-) köszi aranyosak vagytok, igyekszem majd :-)
2009. ápr. 19. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Nalam is hasonlo a helyzet. Emiatt ki is vagyok rendesen, neha nem egeszen normalis, ahogy reagalok dolgokra.

Azt tudom tanacsolni, hogy igyekezz minel kevesebbet talalkozni a lannyal, es nem nyomozni a regi dolgok utan, minel kevesbe erdeklodni.

Mondjuk en sok mindent elcs...sztem, mert peldaul reszletesen utananyomoztam titokban a regi dolgainak, es hidd el, azota csak sokkal rosszabb lett belul, teljesen ki tudok toluk keszulni. A szivemmel erzem, hogy szeret, de az eszem teljesen mast mond ezek miatt.

Ugyhogy nezz elore, sikeruljon ami nekem nem. Azt hiszem, el lehet hatarozni, hogy nem fog erdekelni, nekem neha megy.

2009. ápr. 19. 15:57
 5/5 A kérdező kommentje:

igen nekem is az a baj, hogy én is kérdezgettem régen és én is elég sokat tudok, így tényleg rosszabb sokkal, de olyan hülye voltam...kiváncsi :-)

Néha én is el tudom határozni, hogy nem érdekel a dolog, de valahogy mindig valamiröl eszembe jut és akkor elrontja a kedvem kis időre. Hál Istennek a lánnyal nem sokat találkozok, csak a városban szoktam összefutni vele néha.

Köszönöm a válaszokat!!! :-)

2009. ápr. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!