Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 17 éves vagyok a pasim meg 40, de a szüleim nem tudják. El mondjam nekik vagy ne?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 10:42
11/26 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam! Én is vaciláltam, de mivel, nagyon jó viszonyban vagyok a szüleimmel, leültem velük és elmondtam, hogy ez van, megismrekedtünk, nagyon szeretem, nagyon rendes ember ( tényleg az), és ő is szeret téged! Jött a fejmosás, egy nagy "családi" beszélgetés a pasival is! A vége: Nem örültek neki, de mi vel őszinte voltam hozzájuk, elfogadták!
Ezt tudom tanácsolni neked is!
13/26 anonim válasza:
Ha a hugom lennél, és megtudnám, hogy egy 40 éves emberrel vagy együtt, nem sok virágvasárnapja lenne a palinak. Istenem, de utálom az ilyesmit, a lánya lehetnél. Az ilyen esetekre úgy tekintek, mint a pedofiliára. Mindkét esetben tarkólövés.
14/26 anonim válasza:
Még veled is megtörténhet tarkónlövéses! A szerelem nem korhoz kötött! Ja ,te nem voltál és remélem nem is leszel szerelmes!
15/26 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a szerelmes nyálas szöveget, hogy a szerelem nem korhoz kötött! Majd később, amikor a férfinak nem fog állni a f.sza, a csaj meg majd megy más kanok után az nagyon jó lesz.:( Egyébként voltam szerelmes. Tarkólövésről meg annyit, hogy hidegen hagyna ha tarkón lőnének.:)
16/26 anonim válasza:
74%-ossal vagyok. Az ilyet szerelemre fogni annyira szánalmas dolog... Ugyan mi lehet egy 40-50 éves kókadt vén papiban vonzó egy tizenévesnek?
Apakomplexust kezelni kéne.
17/26 Tajparaszt válasza:
Apád helyében én agyonverném egy lapáttal. Én is majdnem annyi vagyok, szerintem nagyon gáz.
19/26 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz ezzel a sok büdös bunkóval!
20/26 anonim válasza:
Szerintem ez a sok büdös bunkó valószínű, hogy tud előre is gondolkozni, nemcsak a pillanat hevének él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!