Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csinalnatok ilyet a baratnotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Softness kérdése:

Csinalnatok ilyet a baratnotokkel/feleseggel?

Figyelt kérdés
A ferjem szex koxben csak ugy minden elokeszites nelkul, fogta es betette a farkat a seggembe. Lepofoztam,osszevesztunk. Nem tudommit csinaljak? Annyira elszomorodtam, hogy csinalhat ilyet,en azt gondolnam,hogy nem is szeret...
2011. aug. 30. 21:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
igen. demostmar vom, szeret o. csak egy idiota.
2011. aug. 30. 21:26
 12/24 anonim válasza:
100%
Jézusom...hát a pofon a legkevesebb...
2011. aug. 30. 21:57
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

ez így immedias res egy kicsit bizar

lehet pillanatnyi felfokozott ösztönállapot, de ha előtte neten utánanéz ez milyen veszélyekkel jár ebben a formában akkor biztos nem csinálja

2011. aug. 30. 22:21
 14/24 cig@ny válasza:
100%
szerintem szappanozd be a kezed es nymd fel neki xD
2011. szept. 6. 14:48
 15/24 anonim ***** válasza:
Úgy látom szeret egyből a lényegre térni.
2011. szept. 6. 14:50
 16/24 anonim válasza:
47%
ugy kell, szárazon a titkoltba ;))
2011. szept. 6. 14:55
 17/24 A kérdező kommentje:
jah,gondoltam en is ra,hogy megmutatom nekimilyen kellemes erzes. De sajnalom, mert azert az megalazo is lenne, nem akarom megalazni a ferjem
2011. szept. 6. 14:56
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A férjed egy idióta. Nem kérdés. Meg a sok kis nyomi is aki pl azt írta, hogy így mutatja ki a szeretetét.

Sok hülye idióta kis szűz pocs akik még nővel sem voltak. Olyan baromságokat tudnak írni, hogy az már fáj. Még pin@t sem láttak élőben nem, hogy análisan szexeltek volna. A többi sok kis majom meg adja a pluszt az ilyen hülye hozzászólásokra. Még jó, hogy én nem a zöld kezekre hajtok. Különben nem írnék ilyet.

Bár én pasi vagyok, de ha nő lennék tuti levertem volna a fejét én is.

32F

2011. szept. 6. 15:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

nem csinálnék.

Utolsó:szerintem a többiek csak vicceltek, nem kell komolyan venni.

19f

2011. szept. 6. 15:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Lehet, de viccnek nagyon rossz volt.
2011. szept. 6. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!