Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet kinyalta az unokatesója (aki szintén lány), ugye nem lehet HIV-fertőzött?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja történt. Meg is ujjazta és smároltak is, de a barátnőm nem nyalta ki az unokatesóját. Asszem csak másodunokatesók.2011. aug. 30. 20:55
11/34 A kérdező kommentje:
Akkor nem lehet fertőzött. Szeretem és ha meghal emiatt akkor nem tudom mi lesz velem :'(
2011. aug. 30. 21:04
12/34 anonim válasza:
nyúgi nem lehet semmi baja max annyi h lezbi lesz am miért tették?
13/34 A kérdező kommentje:
Gondolom hiányoztam neki.
2011. aug. 30. 21:55
14/34 anonim válasza:
akkor legközelebb 3 ban csináljátok
15/34 A kérdező kommentje:
De így mi lehetséges ha két rokon nyála és hüvelyváladéka keveredik?
Ha én lefekszem a barátnőmmel gumi nélkül, akkor HIV-fertőzöttek leszünk?
Kérek, valaki adjon egy normális választ!
2011. aug. 31. 06:01
16/34 anonim válasza:
Rohadt gusztustalan család közelébe kerültél, gratulálok
17/34 anonim válasza:
Nem tudom mi lesz ha keveredik a nyál és a váladék, de ne feküdj le a barátnőddel gumi nélkül -.-" Te sem vagy okosabb, mint ők. Ha egyik sem volt fertőzött, te sem leszel az. De GUMI.;)
18/34 A kérdező kommentje:
Akkor nem fertőződött meg? És ha gyereket szeretnénk, akkor nem fogunk megfertőződni? Mert akkor nyilván nem lehet gumival.
Én úgy tudom hogyha egy ember csak egyvalakivel fekszik le életében, akkor esélye sincs hogy fertőzöttek legyenek.
De így lehet? Végülis a hüvelyváladék és a nyál testnedvek és keveredtek.
2011. aug. 31. 15:07
19/34 A kérdező kommentje:
Most beszéltem vele és azt mondta hogy a csaj csak a nyelvét tette oda, nem nyalta ki. Így már nincs veszély egyáltalán?
2011. aug. 31. 15:46
20/34 A kérdező kommentje:
Azt is mondta hogy egyik tünet sem jelentkezett nála és volt már nőgyógyásznál is (igaz, más miatt).
2011. aug. 31. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!