Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha másik pasival alszom házibuli alkalmával?
az is maradok, ez biztos
amúgy meg nem előre betervezett dolgok ezek
így alakult
neked aztán van tartásod... "így alakult.." hát bocs.
nem lennék a csávód helyében-.-
nincs több dolog :D más nem alakul úgy
úgy voltam vele hogy ezt hagytam mert ezt nem véltem durvának
a többit annak vélem, ergo nem hagyom hogy megtörténjen :D
Hát én is jártam már így. Osztálybuli volt és két ágy volt 16 embernek, úgyhogy egy jó pár emberrel egy ágyban aludtam, főleg, mert az éjszaka során cserélődtek és hát ugye nem volt túl nagy az az ágy, így elég szorosan aludtunk. Én nem tartottam rossznak, mert tényleg nem történt semmi, ráadásul nekem sok fiú barátom van, akikkel nagyon jóban vagyok és az, hogy beleülök az ölébe az egyik legjobb barátomnak vagy elmegyek egy másikkal sétálni, nekem abban semmi nincs, természetes. A pasim viszont totál kiakadt, mikor megtudta, hogy - ha felváltva is, de - 5 fiúval aludtam egy ágyban (persze voltak lányok is). Szóval én megértem, amit nem tudtál szavakkal leírni, viszont a pasidat is, mert ez elég szar lehet nekik. Bár én nem akadtam ki, mikor a pasim közölte, hogy egy buli után egy csaj ágyában aludt a csajjal - főleg mert tudtam, hogy 10en éve barátok meg, hogy egyáltalán nem jönnek be egymásnak. Engem nem zavart. Csinál, amit akar. Ha megcsalt volna úgyis elmondta volna, mert úgyis megtudtam volna...
Kicsit hosszú lett, bocsi
én csak egyszer megkérdeztem a páromtól, hogy mit szólna, ha egy másik fiúval egy ágyban aludnék ha "úgy adódna " .... erre azt válaszolta, hogy ő meg "egy csajjal análba csinálná csak ha " úgy adódna" tetszene ? "
ezzel meg is beszéltük a témát !:D:D:D:D:D:D:D és megértettem mi a "lényege" az "úgy adódna"-nak !!!:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!