Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok játékosan bírkózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok játékosan bírkózni és verekedni a párotokkal? : D

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk.
2011. aug. 30. 06:48
 12/17 anonim ***** válasza:
attól függ mit értezs birkózásba? mi csk csikizni szoktuk 1mást
2011. aug. 30. 13:30
 13/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

és ököllel megszoktátok ütni egymást vagy megrúgni vagy tenyérrel megütni vagy ilyesmi?:D persze nem fejen.

2011. aug. 30. 16:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szoktunk a barátnőmmel! Én kezdtem először, de aztán neki sem kellett kétszer mondani, azóta folyamatosan csináljuk! Sőt én vagyok az aki sokszor leállítja,vagy lekopogja, mert a drágám egy kicsit erősre sikeredett, és még ráadásul jó izmos is! Lovagol már 20 éve, és olyan erős combjai is karjai vannak, hogy hihetetlen. Szkanderban nem bírom lenyomni, és rendszeresen combszorítást csinál rajtam, a derekamon, nyakamon, stb! Na akkor én szólni sem tudok, csak egy hörgés jön ki, azután meg várom mikor roppant ketté! Tényleg túl durva már, de imádom!
2011. szept. 29. 07:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mázlista vagy utolsó, mindig ilyen barátnőről álmodoztam. Akinek ilyen erősek a combjai. Én is imádom mikor megszorít egy csaj velük birkózás közben. De eddig csak pár csaj volt képes olyan erősen szorítani, hogy feladjam... 20 év lovaglástól kajak ereje lehet. :O
2011. nov. 7. 07:39
 16/17 anonim ***** válasza:
engem bármikor szorongathat egy lány a combjaival ;) csak nem tudna összeroppantani, olyan erős azért talán nem lehet a lába ;) :P
2013. jan. 31. 21:27
 17/17 laci937 válasza:
Utolsó hozzászóló. Én is ebben a tudatban voltam. De nemrég találkoztam olyan nővel aki gyakorlatilag majdnem kiszorította belőlem az összes levegőt. Szóval ne vegyél rá mérget hogy te nem fogsz találkozni olyannal.
2015. ápr. 27. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!