Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom iránt többet érzek mint barátság. Ő viszont ezt nem tudja. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van 1 srác,aki a legjobb barátom.Én viszont 1 ideje többet érzek iránta mint barátság.Ő viszont ezt nem tudja.A barátnőim azt mondják,ha tudná mit érzek iránta, összejönne velem,de én ebben nem vaok biztos.Nagyon szeretnék vele összejönni,de ugyanakkor féltem a barátságunkat is...Mit csináljak?
2009. ápr. 18. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Mond meg.
2009. ápr. 18. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Utalj rá, tegyél megjeggyzéseket "jaj de jó a segged ebben a gyatában","jajj de édes vagy h mindig gondolsz rám", "ha iylen pasim lenne mint te elsem ereszteném" megy ehhez hasonlók, ha nem esik le neki akkor ő csak barátként tekint rád. De. ha nem bírod nélküle megkell neki mondani egy baráti séta alatt:) ha nem lép akkor ez egy mindint vagy semmit dolog volt:S
2009. ápr. 18. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem ovis korom ota volt egy legjobb fiu baratom, mult even ket honapig jartunk csak, mert ahova ment mindenhol megcsalt!!! azota nem kezdenek jo barattal akit mar regen ismerek, de ez meg nem jelenti azt hogy ha nekem nem jott ossze h neked sem fog :) sztem mond meg neki szepen lassan mit erzel de legy ovatos!!! SOK SIKERT :)
2009. ápr. 18. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

NO PARA!!

Én a legjobb barátommal járok már 3 hónapja :D

És rohadt jó. Egyáltalán nem változott semmi, csak többet vagyunk együtt és csókolózunk.

Nálunk fordítva volt, ő esett belém. Szerelmet is valott és jó pár hónap múlva én csókoltam meg. Szóval időbe telt, mire megszoktam a gondolatot, és reagáltam. Ugyhogy szerintem mindenképp mond el(illetve jobb ha jelzed.: ölelgeted, esetleg megfogod a kezét), és ha nem történik semmi, akkor se keseredj el ,csak várj és lássa rajtad, h rajongsz érte. Tuti menni fog!

és érdekelnek a fejlemények.

(ja és szerintem,ha öszejöttök és netán mégis szakítanátok, akkor egy időután úgyis újra jóba lesztek, tehát ez ne tartson vissza)

drukkolok! 17/L

2009. ápr. 18. 22:36
 5/5 anonim válasza:

Tudod te egészséges vagy és személyesen ismered bármi lehet még de egy tolókocsiból az Interneten keresztül megismert férfi iránt érzett szerelem hamvába holt.Légy bátor....ne szenvedj..!

Neked jók az esélyeid..!!

Hidd el nekem!!

2009. ápr. 30. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!