Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom iránt többet érzek mint barátság. Ő viszont ezt nem tudja. Mit csináljak?
NO PARA!!
Én a legjobb barátommal járok már 3 hónapja :D
És rohadt jó. Egyáltalán nem változott semmi, csak többet vagyunk együtt és csókolózunk.
Nálunk fordítva volt, ő esett belém. Szerelmet is valott és jó pár hónap múlva én csókoltam meg. Szóval időbe telt, mire megszoktam a gondolatot, és reagáltam. Ugyhogy szerintem mindenképp mond el(illetve jobb ha jelzed.: ölelgeted, esetleg megfogod a kezét), és ha nem történik semmi, akkor se keseredj el ,csak várj és lássa rajtad, h rajongsz érte. Tuti menni fog!
és érdekelnek a fejlemények.
(ja és szerintem,ha öszejöttök és netán mégis szakítanátok, akkor egy időután úgyis újra jóba lesztek, tehát ez ne tartson vissza)
drukkolok! 17/L
Tudod te egészséges vagy és személyesen ismered bármi lehet még de egy tolókocsiból az Interneten keresztül megismert férfi iránt érzett szerelem hamvába holt.Légy bátor....ne szenvedj..!
Neked jók az esélyeid..!!
Hidd el nekem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!