Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne az "exért" ott hagyni egy lehetőséget?
Az a helyzet h ma volt nálam tesómnak a haverja aki nagyon jófej meg minden meg beszélgettünk hogy ki kit szeretne és ő azt mondta h engem msn-en is mondta már hogy nagyon tetszek neki meg minden...:)
Az" exemmel"(3 hónapos volt a kapcsolat) több mint 2 hete szakítottunk de még nagyon bennem van és még nem is biztos hogy külön utakra térünk mert még pénteken megbeszéljük a dolgot...
Én nagyon szeretem az "exemet" és ha választani kéne a kettő közül akkor az "exemet" választanám..
Belemenjek egy új kapcsolatba addig ameddig nem vok tisztában az érzéseimmel? (vagyis tisztában vok, de még nagyon szeretem azt akivel még lehet h kiis békülünk bár nagyon kevés az esély rá sztem)
Ezt a pasit aki ma itt volt nállunk kedvelem meg minden de úgy érzem nem tudnám annyira szeretni mint az exemet és nem is tetszik annyira mint ő...
Mit tegyek???
Köszönöm a válaszokat!

Okés..:)
Amikor utoljára találkoztunk megcsókoltuk egymást és megöleltük...teljesen lehetett érezni az öleléséből h szívből jön..:D
Mondtam is neki h én nagyon szeretem és remélem úgy dönt h folytassuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!