Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rajott, hogy fel az uj kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajott, hogy fel az uj kapcsolattol a multbeli csalodasai miatt. (fiuk) mit tegyek, minek koszonheto ez?

Figyelt kérdés

Egy joideje egyutt vagyunk a parommal,es par napja osszezavarodott..azt mondja hogy fel hogy megint szerelmes lessz es csalodni fog bennem(igy jart nem egyszer eleg durvan,es nem is ojan reg,kb. fel eve).Erre megkerdeztem hogy akarja akkor hogy szakitsunk,hisz ha nem velem,jon majd mas csaj s avval kell legyozze a felelmeit,s azt mondta hogy nem tudja o sem hogy mit akar,hagyjuk igy a dolgokat egyelore,mert most errol nem szeretne beszelni mert csak bekavarjuk egymast..s folytassuk ugy ahogy eddig..eddig minden nagyon jo volt!lazan vettuk a dolgokat,jolereztuk egymassal magunkat,minden egy tartos es szep kapcsolat kezdetenek jelentkezett.En megertem,hogy csalodasai miatt most bizonytalan,de ugyerzem az az ido alatt mig egyutt voltunk bebizonyitottam neki,hogy megbizhat bennem es latszodott is hogy megbizik..azota valtozott meg miota par napja megismerte szuleimet..mindha megijedett volna, azota,alig bippel,alig ir smseket..

Mit tegyek,hogy batoritsam meg s hogy ezeket a felelmeit legyozze..s tudjuk nyugodtan folytatni a kapcsolatunkat?Mert igy en sem birom tovabb,hogy furan viselkedik..Sracok ti mit mondtok?Irjatok minnel tobben..elore is koszi:)

o F(24),en L(19)

2009. ápr. 18. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Eléggé "nőies" lelkületű a pasid...vagy csak taktikázik.

Én általában akkor szoktam ilyen dumákat nyomatni az aktuális barátnőmnek, ha új nő van a láthatáron, és még nem döntöttem el mi legyen...csak azért, hogy az ilyen "félelmekre" és "csalódásokra" hivatkozva adandó alkalommal ő mondja ki a szakítást és ne én...

2009. ápr. 18. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
ez g.ciség velem is ezt csinálta most egy fiu, azóta meg bujkál előlem, de azér kérdezget ismerősöknél h mivan velem mer szeret de nem mer szeretni...habiszti szöveg ,felejtsd el..
2009. ápr. 18. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Menekülj, ahogy csak bírsz! Ha egy hapsi ilyen nyálas dumával nyavalyog, abból jó nem számazhat később sem.
2009. ápr. 18. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!