Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim erkölcse politikailag romlott, engem megrémiszt. Mit tegyek?
Azt hogy szerinte rendben van,hogy passzívan pusztítanak minket, mert a bolygó tényleg nem bír el több milliárd embert!!!!
Nekem az nem tetszik ,hogy háborúkat csinálnak, a tengerbe öntik az olajat, robbantgatnak, belenyúlnak az időjárásba, vírusokat szabadítanak ránk,hogy ott tartunk miattuk,hogy a kajánk egyenlő a méreggel, a gyógyszerek egyenlők a halállal , a gyerekein a rohadt rajzfilmeik miatt retardáltak, hogy az egész világot folyamatosan pusztítják! Amúgy az interneten is tuti van róluk valami, nézz utána!
"Azt hogy szerinte rendben van,hogy passzívan pusztítanak minket, mert a bolygó tényleg nem bír el több milliárd embert!!!! "
Gondolom az sem lesz baj, ha őt nyírják majd ki.
Hogy lehet valaki ennyire idióta? Feltűnt már, hogy az illuminátusok nem is léteznek? Nem kéne egyfolytában a Da Vinci kódot nézni, vagy legalábbis nem a baromságokat kéne megjegyezni belőle.
szakítottam vele!!!!!
és én se hittem bennük komolyan ,de a rokona az .... ennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!