Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb nőnek miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőnek miért kell egyfolytában vissza igazolás még akkor is amikor egy bombázó? Miért nem hiszik el hogy ő a mindenünk és a számunkra tökéletes nő?

Figyelt kérdés
Miért kell nekik mindig bizonygatni hogy ők a legjobbak és a legszebbek számunkra??Miért nem hiszik el magukról hogy szépek és ő a mindenünk és soha nem cserélnénk le egy másikra??
2011. aug. 28. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az igazi önbizalomhiányos csaj nem fog mert nem mer ezzel jönni egy fiúnak!Én is elfogadtam magam bár valahol mégsem aztán elkezdetk kb nem sokan beszólogatni a suliban h ronda vagyok azóta nem bírom elhinni h bejönnék a mai pasiknak!Nekem is van egy osztálytársnőm aki ezt csinálja és szép hát igen bár így beszólnának h tényleg nem vagy az!
2011. aug. 28. 14:23
 12/16 .Daniel. ***** válasza:
46%
Részben egyet értek veled 70%os. Akik lepontoztak valószínűleg nők voltak. De ne hagyd hogy felhúzzanak mert ez a kis bosszújuk az igazság kimondásáért. Viszont a mai "férfiak" úgy osztogatják a bókjaikat hogy azt el sem hiszem. Elolvadnak egy jó csajtól pedig manapság a szépség nagyon általános. És bizony a nők egyetlen fegyvere a külsejük arra hogy vonzalmat keltsenek bennünk. A bóknak ajándéknak kell lennie amiért a nő megtesz valamit(nem leszop vagy ilyesmi). Akkor is nekik jobban esik ha a belsejüket bókoljuk mert ők is tudják hogy manapság a szépség nem nagy érték csak a béta férfiak számára.
2011. aug. 28. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezzel vitatkoznék mert aki ronda az sokat szenved tudod én sem kívánnám senkinek h kiközösített legyen meg aki tetszett neki anno úgy hátbatámadja h elintézze jól csak mert nem szép.
2011. aug. 28. 14:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
én is önbizalomhiányos vagyok, ha véletlenül néha vmit mondok magamról mindg hozzáteszem, hogy 'de ezt nem azért mondom h ellenkezz' és ha mond vmit h de szép vagyok mindig mondokm h jó, oké oké
2011. aug. 28. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten utálom, ha dicsérnek, mert pontosan tudom, hogy nem igaz. Nagyon jól esik, mert tudom hogy kedvességből mondja az illető.

Nem minden nő vár el folyton igazolást...

2011. aug. 28. 15:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én lányként válaszolok erre a kérdésre.

Azért, mert senki sem tökéletes, de mindenki arra törekszik, hiába tudjuk, hogy sosem lehetünk azok. És hiába van valamink, mindig több, és több kellene.

Attól, hogy valaki szép, még nem lesz önbizalma - oké, nyilván több, mint egy nem annyira szép lánynak. Valamilyen szinten azt is jó hallani, hogy veled mennének ágyba, te vagy a jó csaj, a kedvenc, még akkor is, ha te nem akarsz velük. Viszont csak az ad önbizalmat, ha van valaki, aki szeret, azért, ami vagy, nem a külsődért, pénzedért, stb. Aki akkor is törődik veled, ha nem az a célja, hogy széttedd neki a lábaidat.

16/L

2011. aug. 28. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!