Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek miért kell egyfolytában vissza igazolás még akkor is amikor egy bombázó? Miért nem hiszik el hogy ő a mindenünk és a számunkra tökéletes nő?
Én kifejezetten utálom, ha dicsérnek, mert pontosan tudom, hogy nem igaz. Nagyon jól esik, mert tudom hogy kedvességből mondja az illető.
Nem minden nő vár el folyton igazolást...
Én lányként válaszolok erre a kérdésre.
Azért, mert senki sem tökéletes, de mindenki arra törekszik, hiába tudjuk, hogy sosem lehetünk azok. És hiába van valamink, mindig több, és több kellene.
Attól, hogy valaki szép, még nem lesz önbizalma - oké, nyilván több, mint egy nem annyira szép lánynak. Valamilyen szinten azt is jó hallani, hogy veled mennének ágyba, te vagy a jó csaj, a kedvenc, még akkor is, ha te nem akarsz velük. Viszont csak az ad önbizalmat, ha van valaki, aki szeret, azért, ami vagy, nem a külsődért, pénzedért, stb. Aki akkor is törődik veled, ha nem az a célja, hogy széttedd neki a lábaidat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!