Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék megismerkedni vele az interneten keresztül?
Én túl gyáva voltam ahhoz, hogy egyenesen beszéljek a srácnak, ezért a saját tapasztalat alapján tanácsolom:
Keress valami ürügyet, ami miatt írsz neki. Pl. ha tudod hol lakik, akkor megírod neki, hogy "figyelj, nem tudod, hogy a környéketeken van-e...? Sehol nem találok, és szükségem lenne rá!"
Vagy ha van közös ismerősötök, akkor írsz neki, hogy "Szia, láttam, hogy te is ismered xy-t, nem tudom elérni telefonon, esetleg nem tudod, mi van vele?"
Vagy kitalálsz valamit, hogy "Bocsi a zavarásért, de a suliban feladatot kaptunk, hogy minél több embernek tegyük fel ezt a kérdést, és vezessünk statisztikát", és beraksz valami kérdést a környezetvédelemről vagy a nyelvtanulásról. :D
Szóval próbálj ilyeneket kigondolni, ha nem akarsz ismerkedős szöveggel nyitni. Ha válaszol, akkor köszönd meg, és írhatod a végére, hogy "amúgy mi újság veled?" Vagy írhatsz pár szót magadról, mondván hogy kellemetlenül érzed magad, hogy ismeretlenül kéred segítségét.
Én is neten ismertem meg a barátomat, és az elején úgy próbáltam meg elérni, hogy "észrevegyen", hogy mindig valami kitalált ürüggyel írtam neki... :D Aztán egyik alkalommal egy hosszabb beszélgetés kerekedett belőle, utána pedig már simán ment minden.
Persze később elmondtam neki a taktikámat, jót nevetett :D
szerintem az jó ötlet legalább van egy közös pont, és azzal már el lehet indítani egy beszélgetést
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!