Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt honnan lehet látni ha egy nő csak hülyíti a férfit? Milyen erre utaló jelek vannak?
Erre utaló jelek:
- Bas zik beszélgetni veled
- Nem bízik benned
- A nők 99%-a hülyíti a férfiakat
Az egy hónap a max idő. Ha ez alatt nem kiván meg, akkor nem bizik benned, de a legrosszabb, hogy tényleg nem is kiván, ami azt jelenti teljesen semleges vagy neki.
Aki a "jajj nem vagyok biztos benne, hogy akarom" szövegekkel jön simán hülyités. Ha egy csaj minden szinten megbizik benned és szeret egy hónapon belül odaadja magát.
Én sem értem, hogy miért jönnek egyesek ezzel a hülye hathónapos baromsággal. Ha két ember nagyon vonzódik egymáshoz, akkor nem fognak hónapokig várni. És ha a csaj egy hónap után sem akarja, akkor vagy még nagyon gyerek, vagy csak kihasználja a férfit anyagi és érzelmi téren.
Nincs is attól visszataszítóbb, ha egy csaj elvárja, hogy a pasi fizessen mindent, szórakoztassa, legyen figyelmes stb., de ha az illető végre szeretne dugni, akkor egyből jön a te is csak azt akarod maszlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!