Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz.Gina99 kérdése:
Hogy tudnák megbízható fiut találni?
Figyelt kérdés
Lécci írjatok! Akér msn-t, telot is adok.2011. aug. 27. 16:34
11/20 anonim válasza:
Hány éves vagy és hova valósí?
Mert ha csak a sorsra várunk magányosan és egyedül halunk meg...
12/20 potyi10 válasza:
szia
vegyél fel msn re ha van kedved beszélgetni
potyi10@citromail.hu
13/20 Józsi 56/F válasza:
Itt vagyok én. :):)
Remélem a 99 a születési évszámodra utal. :$:$
*q*
56/F
14/20 anonim válasza:
Legalább a korod áruld már el...:)
15/20 anonim válasza:
A sok kiéhezett nethuszár... A 99 nagy valószínűséggel a kérdező korára utal, ami részben megmagyarázza, hogy miért képtelen egy magyar mondatot hiba nélkül leírni.
16/20 anonim válasza:
Küldj egy privát üzenetet, aztán megbeszéljük, hogy mit is szeretnél. Szia
17/20 A kérdező kommentje:
xD nem 99-ben születtem!
Ez a tesom felhasznija!
2011. szept. 12. 12:56
18/20 anonim válasza:
Megbízható fiút? Nyelvtankönyv,helyesírási szótár aztán ha az kész,akkor gondolkodj a farkakon addig inkább a helyesen leírt szavakon! :D
19/20 anonim válasza:
Hány éves vagy?
csak kiteszem az msnem :D
naurongigasajt@hotmail.com
max csak beszélgetni van csajom :D
20/20 anonim válasza:
Ha több vagy 15-nél, írj privit!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!