Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogy működik tovább?
én fiú vagyok és leírom az én helyzetemet azt hiszem fog segíteni...
szóval van egy lány aki tetszik, a bátyát ismerem is, és szoktunk néha találkozni a lánnyal amolyan összefutunk, észrevettem már hogy ilyen kis nem szóbeli kommunikációkat folytatunk egymással :D pl ilyen kérdő pillantásokat, mosolyokat ilyesmik, amúgy amíg nem tudtam hogy mi a neve a lánynak addig azt se tudtam hogy ki a bátyja és akkor is megvoltak ezek, aztán rá is köszöntem ő meg mosolyogva vissza.
igen ám de ha pesszimista vagyok ez még nem jelent semmit, ha optimista akkor meg hajlandó lenne velem találkozni neadjisten bejövök neki, viszont nem szeretnék nagyot koppani a padlón hogy derítem ki hogy mi a szitu ?
(tudom a megoldást csak félek nem fogom többször látni őt mert neki befejeződött a feladata arrafelé amerre én vagyok kedden és csütörtökön )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!