Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolozni meg lehet tanulni vagy jön magától?
Figyelt kérdés
még nem csókoloztam de félek tőle mert elég gátlásos típus vagyok és félek,hogy ki fog röhögni a fiú és elmondja mindenkinek h gáz vagyok2011. aug. 25. 22:16
1/12 anonim válasza:
Meg lehet tanulni, de csak is kizárólag gyakorlatban.
2/12 anonim válasza:
Azt mondom hogy jó csaj mi ?.. akkor jól nézd mert neked nem lesz ilyen :D
4/12 anonim válasza:
igen, ez egy szaktantárgy a mezőgazdasági szakon 3. osztálytól van, heti 2 órával, van elméleti és gyakorlati óra
5/12 anonim válasza:
Gyakorold, s akkor majd jön magától.
6/12 anonim válasza:
A csókolózást nem megtanulni kell, hanem megismételni. :D
7/12 hümi válasza:
gyakorlat teszi a mestert... könnyű mondani aki még nem élte át :D
8/12 anonim válasza:
Hát ha ezért kiröhög a srác akkor az egy igazi gyökér már bocs. Amúgy meg jön magától.. Biztos azt gondolod hogy könnyű mondani,, Elrontani nem lehet azt elárulom. Rávezetik rávezetitek egymást úgy is. Azt meg hogy hogy csókolsz nem tudja meg a srác soha se mert a kapcsolatok elején nem másznak annyira egymásba. Én is azt hittem annak idelyén hogy első barátnőm gyengén csókolózik aztán egyszer úgy lesmárolt hogy azt hittem rám szakad az ég vagy nem tudom arcal merre vagyok. Szóval feledthetetlen . De senkinek nem reklámoztam hogy csókolt. Szóval vagy belejött vagy gátlástalanabb lett vagy pedig csak nem akart az elelyén elsütne egy ilyen aduászt. Mai napig se tudom. De emiatt nem kell idegeskedned ,ha én nem jöttem rá erre az a srác se fogja tudni hogy csak húzod e vagy tényleg nincs gyakorlatod. :D
9/12 anonim válasza:
Mi az hogy kiröhög? Értelmes pasikkal ismerkedjél, ne gyökerekkel és akkor ilyen nem történhet. Egyébként nem ciki elmondani hogy még sosem csókolóztál, sőt inkább előny, mert örül is neki hogy első lehet és nem csodálkozik el hogyha nem tökéletesen sikerül elsőre.
10/12 anonim válasza:
Ha akarsz előtte gyakorolni, csak szólj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!