Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a legrosszabb tulajdonsága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legrosszabb tulajdonsága a barátodnak?

Figyelt kérdés
az enyém például sértődékeny és agresszív
2009. ápr. 17. 13:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Olyan, mint egy kisgyerek. Hisztis, folyton rángat, ezt utálom a legjobban. :D Meg persze nem mondja, ha baja van, csak bevágja a durcát.
2009. ápr. 17. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nem mondja meg mi bántja,hanem összegyűjtögeti a sérelmeit és amikor az ember veszekszik vele v.mi jogos dolgon és nem tud mit mondani már,akkor hozzámvágja,hogy mi volt 2 hete,vagy 1 hónapja,amivel anno megbántottam!
2009. ápr. 17. 16:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

folyton halogat!!!!

makacs, azt hiszi mindig igaza van.

neha gyerekes (es nem a vicces es jo ertelemben, mivel akkor csinalja amikor nagy ritkan komolynak kene lennie)

szeret kinozni (na jo,azert nem durvan)

nem tudja beosztani a penzet.

hamar felmergelodik.

2009. ápr. 17. 17:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
figyelmetlen, udvariatlan... a szülinapom is elfelejtette... :D de én nem tudok rá haragudni... :S
2009. ápr. 17. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

áhá :D Azt kellett volna írni, hogy: "ugyan, nincs rossz tulajdonsága" :D

Vicces ez a pontozósdi, de meg kell tanulnom nem fönnakadni rajta :D Valahogy érzem, hogy nem a kérdező rosszindulatúsága.

Különben úgy látom, a férfiakkal csak baj van :P

2009. ápr. 17. 17:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Makacs, makacs, makacs, önfejű, makacs, makacs. Ja, és makacs..

De ennek ellenére szeretem (: ♥

(+hirtelenharagú)

2009. ápr. 17. 23:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
enyémnek nincs, olyan jól megértjük egymást, mondanám hogy hülye meg állandóan dumál, meg mindenkit oltogat, de én is ilyen vagyok...nem balhézunk pedig mindig együttvagyunk...szex is jó, még ott is elhülyülünk meg btatjuk egymást de ennyi :D
2009. ápr. 18. 01:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Egy csomóan írtátok hogy elég makacs a pasitok.:D Ez valami újfajta vírus vagy mi?!EGyébként én sosem pontozok le senkit csak azért mert nem azt írja amit én látni szeretnék és szerintem ez így van helyén.Csak akkor pontozok le valakit ha valami veszélyes dolgot vagy marhaságot ír.
2009. ápr. 18. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!