Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit szerettek legjobba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szerettek legjobban a fiútokban?

Figyelt kérdés

Lehetőleg ne azt, hogy kedves, mert az nekem is megy, legalább is a szerelmem szerint.

Lehetőleg ne azt, hogy cuki, mert az nekem is megy, legalábbis a szerelmem szerint, mondjuk gőzöm sincs hogy mi az.

Köszi !

2011. aug. 25. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a testét :D (komolyan)
2011. aug. 25. 14:43
 2/13 A kérdező kommentje:
persze, na nem vok hülye
2011. aug. 25. 14:43
 3/13 A kérdező kommentje:
azt szeretitek, hogy hülye, mi ? xDDD
2011. aug. 25. 14:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem, hogy nem volt könnyű megszereznem,, és érzem, hogy ő is szeret. És amikor ránézek, akkor tudom, hogy a végsőkig elmenne értem, és hogy nem tudná elviselni, ha nem lennék vele.

Egyszerűen imádom ŐT <3

2011. aug. 25. 14:47
 5/13 A kérdező kommentje:
várj hogy hívnak ? nem vicc, lehet összekeverlek
2011. aug. 25. 14:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Mindent...:)
2011. aug. 25. 14:49
 7/13 anonim ***** válasza:

A mosolyát, és azt, hogy mikor nevet összeráncolja az orrát kicsit. :)

18/L

2011. aug. 25. 14:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod mondani hogy mit és miért szereted azt a legjobban akkor nem magába a barátodba vagy szerelmes hanem abba az egy dologba. Ha nem tudod megmondani csak tudod hogy ő kell neked nem tudsz olyat mondani ami ne tetszene (ha mégis akkor ezt a kis hibát is el tudod viselni érte), nem akarod megváltoztatni, amit csinál mindegy hogyan az tetszik neked. Akkor vagy szerelmes :P
2011. aug. 25. 14:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Aha, szóval engem nem szeretnek ://

Kösz, ezt beszéld meg a barátnőmmel !

2011. aug. 25. 15:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Amúgy ha az ötödik engem szeretne, megfordítanám és s*ggbe b*sznám, aztán felneveltetnék vele egy gyereket, hoznék még egy csajt partiba het 1 alkalommal, minden nap le sz*pna, levágnám az összes ujját, csak a kicsit hagynám meg, és bezárnám egy szobába, ahol sexi képek vannak, őt persze ez nem zavarná.
2011. aug. 25. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!