Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ha 28 éves férfi létemre egy 17 éves csajszi bejön?

Figyelt kérdés

A lány valóban okos. Eszesebb mint a korabeli lányok, jól néz ki és borzasztóan bejön.

28 F

2011. aug. 25. 14:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
saját tapasztalatból beszélek! tudom kicsit gáz már akkor is az volt de 16 voltam mikor összejöttem egy 42 éves színész pasassal. igazságszerint egy koncerten találkoztunk és franc se gondolta h annyi amennyi. én éppen "szerelmi válságon" voltam túl pont mint ő. és nagyon beittunk. még az nap este leszoptam. de valami másnap is megmaradt annyira más volt. olyan érzés olt mintha valami természetfeletti erőlenne vagy mi a szösz... eleinte nagyon élveztem. nagyon sok dolgot tanultm tőle. mind szexuális mind mindenféle téren. életem eddigi leg gyümölcsözőbb kapcsolata volt. művész vagyok. ichletet adott nekem és én is neki. velem ez előtt és ez után sem történt még ilyen egy emberrel sem. de akárhog is szerettem azaz akartam szeretni, valahogy egy idő után mindig a fiatalabbak vonzottak. nem is a kortársaim hanem a 20on évesek. és így tropára ment az egész mert sokat vitatkoztunk. nem éreztem magam vele olyan felszabadultan. persze lehet h ez csak velünk volt így d enekem ez a tapasztalatom. ja és pluszba ugye ott voltak a kritikák. a "barátaim" a szüleim és mindenki más aki megbámult és elítélt minket...
2011. aug. 26. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!