Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van baj vagy a csajjal? :O

Figyelt kérdés
Nos, nagyjából az van hogy össze jöttem egy nagyon jó csajjal, imádom is meg minden csak...Csak olyan furcsa mert állandóan kérdezz-felelek-et akar játszani, de ezzel még semmi bajom nem lenne csak hogy ennek a "perverz" változatát nyomatja...:D És hát állandóan nekem kell kérdeznem és nem is az a baj hogy zavarba jövök csak néha úgy érzem hogy ez még furcsa nekem( de nem rossz érzés persze!)és már nem tudok kérdéseket feltenni mert úgy érzem hogy ez nekem nem annyira megy, meg hogy már ki is fogytam az ötletekből...:S A válaszokat köszi előre is! :D
2011. aug. 24. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz kérdezni akkor eléggé baj van... nem a csajnál... most pedig reklám:
2011. aug. 24. 17:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Jah és 14/F vagyok :S
2011. aug. 24. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:

gondoltam, hogy dedóban nyomjátok :D

hát pár év és ebből is kinőttök

kérdezz-felelek amúgy xD

kérdezd meg, hogy mindne pasival ezt a játékot űzte? :D

2011. aug. 24. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy a perverz változatot szereti, gondolj bele mit tudhat a csaj...:D

Ami eszedbe jut kérdezd meg! Gondolok itt a kecske póztól kezdve ahol ugye a csaj mekeg, egészen a keféltél már zongorán kérdésig.

2011. aug. 24. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Most kérdezz felelek, nemsokára felelsz vagy mersz...utána meg csak mersz XD
2011. aug. 24. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:

első: nem jött be. Nem tett be oda reklámot.

Örüljél h ilyet játszik veled a csaj, csak probáld meg vhogyan átvinni tettekbe a játékot. ;)

2011. aug. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!