Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beleszóljak ebbe vagy az ő dolga?
Ahham. Kulturált fiú. Meg a haverjai is.
Sérelem érte diákkorukban. Nem 100%, de valszeg diákcsíny + a hazugságok terjesztése. És ezt gondolom már "felnőttebb" fejjel, úgy bosszulja meg, hogy kárt tesz a kerekekben, és primitív módon szemétkedik vele.
Lehet, hogy a pizzafutár srác már felnőtt és megbánta a hülyeségeit. De a barátod ugyanazon a retardált szinten maradt, ahol voltak... Én biztos, hogy kiosztottam volna, még ott helyben, aztán ha nem bánja meg, ki is dobom. Ne is haragudj, de ez iszonyú szánalom, diákkori sérelmeket ilyen módon "megtorolni"...
A barátod egy rohadt szemét g.ci, akárhogy is finomítjuk. Engem is sokszor b.sztattak az általános iskolában, de túltettem magam rajta. Egyszerűen eltelt pár év és már nem érdekel. Vagy most én is találjak ki ilyen infantilis baromságokat, aztán verjem magam, hogy milyen nagyfiú vagyok.
Szánalmas, hogy ilyen emberek vannak. Az értelmi szintjük egy gyerekével vetekszik. ÉS most ettől jobb lett valami? A tag legalább dolgozik. A barátod mit csinál?
A srác mostmár tudja a címeteket. Én a helyében biztos, hogy kitalálnék valamit, hogy megkeserítsem a kisköcsög életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!