Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tekintsek rá mint a legjobb barátnőmre? Bővebben lent.
(utolsó) az szép az biztos volt már gerincre fektetve egy párszor remélem belőled nem lesz ilyen :)
2011. aug. 23. 22:58
Hát a barátokat baromira meg kell választani az biztos.
Ez nem barátnő, csak ahogy az előttem szólók is írták csak egy hülye ribanc, ha számítottál volna neki egy kicsit is rá sem néz a fiúra...nem hogy még leszopja.
Egyébként mi volt a reakciód, mikor megtudtad?
2011. aug. 23. 23:00
Mit hittél? A csávó nem volt a barátod szóval ő is rámozdulhatott és még rá is mozdulhat! A csávón múlik kit választ.
2011. aug. 23. 23:02
Mondjuk ha a csaj berángatja egy üres szobába, hogy: "gyere had szopjalak le", akkor ki az aki azt mondja: köszi, kihagyom..
Mert gondolom nem fogott senki pisztolyt a csaj fejéhez, hogy csinálja, szóval az ő döntésén múlt a dolog.
Ócska kis ribanc..
2011. aug. 23. 23:07
velem 2 legjobb barátnőm játszott el ugyanezt! az egyik megcsókolta azt akibe 2 évig szerelmes voltam és az a legszebb hogy nem egyenlőre még nem járhattam volna vele bizonyos oknál fogva és egyedül ez a csaj tudta hogy mit érzek és minig vele beszéltem meg mindent és mindig ő adott erőt... a másik meg elszerette tőlem a barátom és majdnem ő is megcsókolta de szerencsére benne volt annyi hogy nem! hatalmasat csalódtam bennük! a bizalmam megingott még kevesebbet mondok el nekik! úgy döntöttem mostantól én fiúkkal beszélem meg a pasis próblémáim szerencsére van is rá emberem :) a "barátnőkkel" meg annyiba maradtunk hogy barátok maradunk de ha még egyszer 1 apró gesztussal is be mernek próbálkozni a következő barátomnál örökre vége a barátságnak egyszer eljátszotta mind a kettő innentől kezdve ha még egyszer úgy érzem hogy nem becsülnek meg kellőképpen elmehet mind a kettő a pic sába azt sírathatják a barátságom "mert ugye én olyan fontos vagyok nekik" :/
2011. aug. 23. 23:16
16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.: ) a reakcióm hogy miközben mesélte könnyes lett a szemem elmondtam neki hogy ekkkorát még enm csalódtam senkiben és elkezdtem bőgni még meg akart vigasztalni de inkább mondtam neki hogy most hagyjon egyedül és egy darabig nem szeretném látni. amúgy az a legérdekesebb hogy pont vele mármint a szerelmemmel történt neki az első ilyen dolog fiúval mármint eddig fiúval csak smárolásig jutott.
23:00 válaszoló.
Hát elég gusztustalan.De hogy miért pont azzal a sráccal kellet neki?!Ennyi erővel tényleg bárkivel megtehette volna.
Egyébként én csak azt tudom neked tanácsolni,hogy inkább szakítsd meg vele a barátságot.Biztos nehéz lesz.
De inkább ez mint ,hogy újra ezt tegye veled.
Bár ez a te döntésed, hogy mit akarsz tenni.
2011. aug. 23. 23:34
Azért durva a mai világ. Nem megcsókolta, hanem rögtön leszopta. És 16 éves. Hagyd ezt a csajt, nem csak nem a barátnőd, de még egy büdös nagy ribanc is.
2011. aug. 24. 00:47
19/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.:) szerintem is ez lesz hogy megszakítom vele a kapcsolatot mert bármikor ugynígy ezt megteheti velem.: ) és örülök hogy komolyan válaszoltatok és nem hülyeségeket írtatok nekem.: )
20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.:) szerintem is ez lesz hogy megszakítom vele a kapcsolatot mert bármikor ugyanígy ezt megteheti velem.: ) és örülök hogy komolyan válaszoltatok és nem hülyeségeket írtatok nekem.: )
Kapcsolódó kérdések: