Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes belém. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátom belémszeretett. Nekem nem tetszik, nem úgytekintek rá mint pasira hanem mint egy nagyon jó barátra. El sem tudnám képzelni hogy összejöjjek vele. Persze ezt neki is elmagyaráztam hogy nagyon szeretem, de nem úgy. Még sem érti meg. Akárkihez hozzá szólok rögtön kezdi hogy xy mekkora egy g*ci meg csicska stb. :S Msn-re bármit kiírok miért írtad ki? kinek írtad ki?... bulizni is ha megyünk állandóan a nyomomban van. Ezeket kicsit meguntam el is mondtam neki hogy mi zavar. De nincsen változás :( Én szeretem tényleg de kezd elegem lenni. összejöttem volt barátommal, neki köszönhetően szét is mentünk. Most tetszik egy srác. Előre félek mi lessz ha netán összejövünk :(
2009. ápr. 16. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Magyarázdd el neki, ha szeretne, akkor nem csinálná ezt.

Vagy hozdd össze valakivel.(: Az a legjobb megoldás. Velem is volt már ilyen, és az egyik legjobb bnőmmel összehoztam, mert neki meg tetszett. Együtt is voltak elég sokáig. Vele volt az eddigi leghosszabb kapcsolata. A szakításuk után meg már nem próbálkozott nálam, és maradtunk barátok.:) A bnőmmel meg több volt a közös témánk.

2009. ápr. 16. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon nehéz helyzetben vagy. Nekem is volt egy hasonló esetem,csak nekem nem mondta el a legjobb barátom hogy szeret,csak éreztem. Ekkor mondtam el neki,hogy nem szeretném,ha ilyen érzései lennének irántam, és kerültem is egy jó darabig. Nem mentem bulizni, "nem értem rá" sosem. Egy idő után leesett neki a dolog,azóta nincs semmi probléma. Szerintem te is hanyagold egy kicsit, mondd,hogy gondolkodnod kell. És ha ennyire erőszakos,és pasizni sem hagy, olvass be neki,hogy nem is szeret igazán,mint barátot sem,mert egy igaz barát mindig a másik boldogságát kívánja,és nem tönkretenni akarja. Mert ez önzőség..és egy barátságban nincs önzőség. Remélem sikerül megoldani ezt a problémát,én szorítok neked nagyon.

2009. ápr. 16. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem vegyél elő egy-egy lapot, és írd rá: miért lenne jó megtartani, mint "barátot" vagy miért nem.

Amelyiken több dolog van, azt válaszd :)

2009. ápr. 16. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Hmm..., ha egy barátságba nem lenne önzőség akkor elvileg a kérdező lány sem rázhatná le csak úgy a csávót nemde? Na én ezért nem szoktam lányokkal barátkozni....
2009. ápr. 16. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem az,hogy rázza le..de egy darabig kerülje..attól még beszélhetnek,csak ne annyit. Nekem nagyon is bevált ez a módszer, mert rájött,hogy így teljesen elveszít, és megváltozott. Azóta csajozik, meg úgy viselkedik velem mint ahogy egy igazi haver. És ez már tart 4 éve.:)
2009. ápr. 17. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!