Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém. Mit tegyek?

Magyarázdd el neki, ha szeretne, akkor nem csinálná ezt.
Vagy hozdd össze valakivel.(: Az a legjobb megoldás. Velem is volt már ilyen, és az egyik legjobb bnőmmel összehoztam, mert neki meg tetszett. Együtt is voltak elég sokáig. Vele volt az eddigi leghosszabb kapcsolata. A szakításuk után meg már nem próbálkozott nálam, és maradtunk barátok.:) A bnőmmel meg több volt a közös témánk.

Szia!
Nagyon nehéz helyzetben vagy. Nekem is volt egy hasonló esetem,csak nekem nem mondta el a legjobb barátom hogy szeret,csak éreztem. Ekkor mondtam el neki,hogy nem szeretném,ha ilyen érzései lennének irántam, és kerültem is egy jó darabig. Nem mentem bulizni, "nem értem rá" sosem. Egy idő után leesett neki a dolog,azóta nincs semmi probléma. Szerintem te is hanyagold egy kicsit, mondd,hogy gondolkodnod kell. És ha ennyire erőszakos,és pasizni sem hagy, olvass be neki,hogy nem is szeret igazán,mint barátot sem,mert egy igaz barát mindig a másik boldogságát kívánja,és nem tönkretenni akarja. Mert ez önzőség..és egy barátságban nincs önzőség. Remélem sikerül megoldani ezt a problémát,én szorítok neked nagyon.

szerintem vegyél elő egy-egy lapot, és írd rá: miért lenne jó megtartani, mint "barátot" vagy miért nem.
Amelyiken több dolog van, azt válaszd :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!