Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy őrültséget csinál....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy őrültséget csinál. Képes rá! :S És vajon szeret? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akibe őrülten szerelmes vagyok! Már jártunk, de mindig szakítottunk! Mostanában is csak martuk egymást, mert ő azt mondja szeret, de nem hittem el neki, mert nem is foglalkozott velem, MSN-en se írt vissza! Nagyon megvok zuhanva miatta, az osztálytársaim is tudják a sztorit, és lecseszték őt, mert hogy én miatta szenvedek(ami igaz),és ők azt nem hagyják!

Most a fiú nagyon rosszul van! Azt mondja, megöli magát, és kilépett MSN-ről. Azt írta:szeretlek, de többet nem látsz. Próbáltam beszélni velem, erre megírta, hogy ráhoztam a sírást! Szó nélkül kijelentkezett! Félek, hogy megöli magát! Képes rá! :S Én 14, ő 16! Hozzuk helyre? Járjunk tovább? Megérné?

2009. ápr. 16. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
hű.. szerintem biztos nagyon szeret, és szüksége lenne rád.. nem akarsz elmenni hozzá személyesen, és megvigasztalni? :(
2009. ápr. 16. 17:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem egy faluban lakunk sajnos, amúgy már rég ott lennék. De azt mondta, hogy elmegy az erdőbe, és ott felköti magát egy fára, és kinézem belőle, mert depressziós! :S
2009. ápr. 16. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Figyu! Az látszik, hogy téged nagyon szeret. Csak az a kérdés, hogy Te szereted-e, és járnál-e vele... Ha igen, akkor nem kérdés, írj neki egy sms-t, vagy hívd fel, esetleg menj el hozzá!

De NE azért járj vele, mert félsz, hogy megöli magát, ha nem jársz vele. A legjobb bnőmet is ezzel "fenyegette" a pasija, de aztán szépen lassan lekoptatta, és nem lett semmi baja, még csak meg sem próbált öngyilkos lenni. Akinek pedig van egy csöpnyi esze, az nem is lesz öngyilkos egy szerelmi csalódás miatt.

Szval ha szereted, akkor nincs mit kérezned, húznod az időt... hívd fel, és mondd meg neki, hogy szereted!

Ha NEM akarsz vele járni, akkor meg ne csinálj semmit... nem hiszem, hogy annyi esze nincs, hogy tudja egy ilyen miatt nem kéne öngyilkosnak lennie.

2009. ápr. 16. 17:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Úúú! Én nem szeretem, én IMÁDOM! <33333
2009. ápr. 16. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor gyorsan mobil.(:
2009. ápr. 16. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Keresd meg, és beszélgessetek el arról, mi is a lelki zsarolás. Aki depressziós, beteg, annak orvosra van szüksége. Aki meg nem beteg, csak hisztis, azzal nem érdemes kezdeni. A helyedben csak úgy folytatnám a kapcsolatot, ha leszögezitek, hogy nem fenyegetőzik öngyilkossággal, mert abban a pillanatban otthagyod. Képzeld el, ha azt látja, hogy ezzel nálad eléri, amit akar, akkor mindig ezzel fog jönni. Amúgy aki mondja, az nem lesz öngyilkos. Aki öngyilkos akar lenni, az megteszi.
2009. ápr. 16. 18:22
 7/8 Thurston ***** válasza:

"Amúgy aki mondja, az nem lesz öngyilkos. Aki öngyilkos akar lenni, az megteszi."

Na, látjátok ez nagyon nem igaz.

2009. ápr. 16. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te már találkoztál az ellenkezőjével, én még nem...
2009. ápr. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!