Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez irántam még valamit?
Szia mindenki!
Tegnap is irtam ide,de most arra lennék kiváncsi,hogy a párom miért nem mondja ki,hogy vége!Nem mintha ezt akarnám csak tudjátok ez a várakozás felőröl idegileg,és ráadásul meg anyukám is beteg és ezt már nehezen viselem el!Na szóval nemtud dönteni,de miért?Szerethet még?2-3hete jöttek a gondok,hogy ő már nem érzi amit kellene,de addig ennek semmi látszata nem volt!Igaz fél éve is volt egy ilyen eset,de egy hónap alatt rendbe jöttek akkor a dolgok!Én nem akarom ott hagyni mert szeretem,de nem értem ha én valakit nem szeretek akkor vége van nem igaz?De ő még nemtudja!Esetleg van valami tippetek mit tegyek vagy mondjak neki?Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
Én 23 vagyok a párom 30 éves és több mint 9hónapja vagyunk eggyütt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!