Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válaszoljak a bókokra?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom, hogy mit mondjak, amikor a barátom bókol nekem. Csöndes típus vagyok, és néha már kicsit kínos, hogy nem tudom hogyan reagáljak a bókokra mosolyon kívül. Segítsetek!
2008. márc. 6. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Amiket én is mondok néha:

- tééényleg???

- ez olyan ilyen meg olyan

- köszönöm (drágám, nagyon ari vagy)

De persze talán meg is mondatod neki, ha kínos, hogy nem kell olyan sok bókot mondania neked.

2008. márc. 6. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Juj akárcsak én..nekem a barátom régen énekelt,és én zavaromban ránézni sem tudtam,ma már mege szébe sem jut neki az éneklés,mert azt hiszi,hogy rossz hangja van,és inkáb nem,pedig mondtam neki,hogy jó csak zavarban voltam...ááá...éns em tudtam ezt még leküzdeni.Csak ugorj a nyakába,az mindíg beválik :))) Be@ :))
2008. márc. 6. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1. köszi

2. tuddom:)

3. igyexem

4. mki ezt mondja

5. tényleg?

de sztem a mosollyal sincs baj!

2008. márc. 6. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
talán próbáld viszonozni, ha ennyre nem futja a fantáziádból!
2008. márc. 7. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindig azt mondom "édes vagy..." az elején mikor bókolt nekem én is csak elpirultam...hebegtem habogtam...:) csak arra vigyázz nehogy rosszul élje meg Ő a dolgot...
2008. márc. 11. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor a mosoly is elég... sokat elmond ám az is!

Csókot próbáltál már? Az két bókra is elég lehet :-)

Vagy egy ölelés...

A "tééényleg"-et hagyd ki: falra lehet mászni tőle.

A "Mindenki ezt mondja" pedig drasztikus hatású lehet... nem ajánlom.

2008. ápr. 30. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!