Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csnáljak hogy ne gondoljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csnáljak hogy ne gondoljak a barátom exeire?

Figyelt kérdés
Akárkivel vagyok reflexből kutakodási kényszert érzek ,a multja iránt , de többnyire csak a volt csajok érdekelnek . Ha jobb nálam valamiben , rosszul érzem magam és bénának , hogy ö valaha olyat kapott , ha meg magamat érzem jobbnak akkor is rosssz , az még rosszabb , mert néha a kedvem is elmegy töle , hogy az a "ronda" lány is megkapta ugyanezt amit én . öt simogatta , öt becézgette , vele aludt na meg persze öt csókólta , őt SZERETTE. Nem akarok állandoan a volt csajokra gondolni , most velem van , mert engem szeret, miért foglalkozok velük annyit ? nyilván én vagyok a legjobb , legszebb neki , miért zavarnak az exei ???? mi csináljak hogy ne érdekeljen ??? ugy érzem hogy az én kis szerelmem használt , és ha azok a bizonyos lányok is ugyanugy megkapták mint én az nem fair. mindig csak ezen jár az agyam , hogy ugyanugy sétálgatott az én- pasimmal , és fuuuuuuuuuj ....... na szoval mit csináljak ????
2011. aug. 23. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
nőlj fel
2011. aug. 23. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Hallod, hülyének nézhetnélek, de pont ugyanezek szoktak nekem is eszembe jutni, teljesen mindegy, hogy komoly vagy nem komoly kapcsolat volt. Hogy mivan ha másokkal jobb volt neki, és most kénytelen velem beérni, vagy másokhoz is ugyanúgy bújt vagy szerette őket, vagy mittudomén...

Mondjuk ebből semmit se mondtam neki, csak a tudatom mélyén egy ördögi hangocska néha kérdezgeti vagy mondja ezeket... ritka idegesítő.

20L

2011. aug. 23. 11:42
 3/10 A kérdező kommentje:
ugyeee??? nekem is , de én sajnos néha ki is mondom amit gondolok , és ezt "féltékenykedésnek" fogják fel -.- de már lassan megőrülök :S :((
2011. aug. 23. 11:44
 4/10 twinky ***** válasza:
Ugy latom, tul sok szabad idod van ezzel foglalkozni. Vegyel egy kutyat, es amig a pasid nincs veled, foglalkozz a kutyaval.
2011. aug. 23. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Neked nem voltak exeid? Te nem vagy használt?

Foglalkozz a jelennel,és a jövővel.

2011. aug. 23. 12:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanez nálam is.....

Ez van, szerintem mi ilyen típusok vagyunk.

Ezt nem lehet arra fogni, hogy unatkozunk vagy valami, egyszerűen érdekel.

2011. aug. 23. 13:20
 7/10 A kérdező kommentje:
:( akkor semmi értelmes ötlet ez ellen ?? nem akarok ezen stresszelni állandóan :(
2011. aug. 23. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
jó dolgodban nem tudsz mit csinálni. tanulj meg hímezni!
2011. aug. 23. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok én is.. és elgondolkodom azon is hogy vajon az exei iránt is úgy érzett mint most irántam? és most hogy érez irántuk, érdekli őt egyáltalán? és néha azon is hogy milyen rossz lenne ha rám is exként nézne, és nem érezne semmit irántam :( ezért élvezd és élj vele amíg együtt vagytok és legalább addig legyél boldog, és ne törődj az exekkel:) hidd el őt is ugyanúgy aggasztja ha szeret téged:) én harcolok, és harcolj te is ez ellen:) sok sikert!
2011. aug. 23. 14:28
 10/10 A kérdező kommentje:
JOl van ugy látom , neked sem volt még párkapcsolatod , vagy ha volt örültél hogy találtál egy embert aki leállt veled ... ha erről a témáról egyből a hímzés jut eszedbe , elég unalmas emberke lehetsz .......
2011. aug. 23. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!