Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak ha a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha a baratnom ilyet tett velem? Ha hibas ha nem hibas akkor is fel kellett volna hivjon. Es ha tenyleg lefekudt vele akkor miert mondta mindig hogy utalja?

Figyelt kérdés
15L Van egy fiu akibe szerelmes vagyok es mar kb.1,5 eve jarunk,minden jo volt le is fekudtunk es dult a lamur,de sokan mondtak,hogy a fiu megcsal es hogy nem valo nekem mert o 23 eves es csak azert van velem hogy kihasznaljon!Rajottem hogy igazuk van es a mult heten szakitottam vele.A szakitasunk napjan beszeltem valakivel,akibe megbizok es o azt mondta nekem hogy a legjobb baratnom,aki olyan volt mintha a noverem lett volna, lefekudt a szerelmemmel es egy masik fiuval 1mas utan.Felhivtam a lanyt de a tesoja vette fel es elmondtam neki mi a szitu ,o elmondta a baratnomnek es a csaj egy heten keresztul fel se hivott,kikapcsolta a telojat,es vegre amikor ravette magat hogy beszeljunk,mindent tagadott!!!!
2011. aug. 23. 09:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
de Narutot azért még szoktál nézni nem?
2011. aug. 27. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:

a tanulság:

tök jól érzem magamat hogy szüz vagyok 17évesen, és hogy nekem sosem lesznek ien problémáim!:D

a csávóról nincs vélemányem, nem ritka az iylen, de az hogy egy tőle 10évvel fiatalab lányal együt volt az őt minösiti, meg téged is hogy 15évsen volt testi kapcsoaltod, ráadásul néázük emg h kivel-.-"

én még a tőlem idősebb lányok töbségét is éretlennek tartom...nem hogy egy fiatalabbal jöjjek össze(még a türéshatár 1év, de az is sok agyilag)

most igy ara is gondltam hogy ezek a csávók akik ien időseb és a pelyhesekkel jönek ösze, hogy ezek azért utaznak ienekre mert tudják hogy jobbakat ugysem kaphatnak meg, csak hülyitik azal a kicsiket ohgy ők tapasztaltabbak stb. közben meg lehet h agyilag még a partnerük alatt vannak-.-

F17

2011. aug. 30. 16:07
 13/15 anonim ***** válasza:
sőt: el sem tudom képzelni hogy hogyan jöttetek ösze, hogy hogyan ismertétek meg egymást...igy elképzelésre tippem sincs hogy mien hely lehet vagy társaság az ahol 0-100ig akárkit megtürnek
2011. aug. 30. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Csitri.Nincs jobb szó. Persze mikor mondták neked akkor biztos védted hogy "DE ENGEM TÉNYLEG SZERET!!!"
2011. aug. 30. 18:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont.
2011. aug. 31. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!