Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy olyan fiúba aki nem is tetszik igazás de szeretem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
an egy osztályátrsam és új, mégcsak párszora találkoztam vele,de a külselye nem tetszik egyáltalán de beleszerttem mégis, járni nem tudom , hogy tudnák-e vele mert ha ránézeknem tetszik annyira,de mégis szeretem.....:/2011. aug. 22. 21:29
11/14 anonim válasza:
Nekem van egy ideálom. Hosszú hajú fiú babaarccal mégis férfias belsővel. Ennek ellenére szerettem már bele rövid hajú paliba aki külsőre meg belsőre se jött be annyira valami mégis vonzott benne. Ha tényleg szerelmes vagy belé tudnál vele járni onnantól már nem a kinézeten múlna a dolog. Ha nem tudnál vele járni akkor nem vagy szerelmes.
13/14 hörgős köcsöghörcsög válasza:
Húzz vödröt a fejedre, vagy gondolj fehérlófiára dugás közben...
14/14 anonim válasza:
Szia képzeld ugyanezz a szitu nalam is.fel is tettem én is ezt a akérdést :) beleszerettem egy olyan lanyba aki nem tetcik,nem jön be egyaltalan.szeretem,mert kell meg minden.de mikor ranezek mégis taszitom magamtol szinte.nem akarom megbantani sem,nem tudom mi lessz eböl,de igy eggyikönknek sem jo hazugsagban elni :S
remélem mar megoldodott a problémád :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!