Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy idősebb, külföldi férfiba. Mit tegyek?
Igazából az érzéseiteket csakis ti tudjátok. :)
Ha a józan észre hallgatsz, akkor tényleg ismerkedtek egy kicsit. Mert lehet, hogy melletted, a "magyar lány" mellett van neki két "francia lány", három "orosz lány", négy "német lány". Érted, hogy ezzel mit akarok?
Manila tényleg nem a világ leggazdagabb országának a városa, úgyhogy ha odamennél, akkor is kérdéses, hogy mondjuk munkát találsz-e ott? Nem lesz-e az, hogy ő fog eltartani téged, meg ilyenek.
Az pedig, hogy 37 éves... Valószínű gyereket akar majd lassan, családot...
Ismerjétek meg egymást, nagyon! 2-3 hónap szerintem tartható a mai technikai világban.
Aztán, ha mégis úgy döntesz, hogy mész, akkor tartsd fent magadnak a magyar életedet, legyen egy hely, ahova hazajöhetsz.
Egyelőre azt mondom, nem mennék el.
Anna Londonból, aki amúgy egy férfi miatt jött ki, aki azóta a férje. De az ő sztorijuk teljesen más. :D
Én is azt tanácsolom, mint az előttem szólók: egyenlóre ne adj fel semmit és ne költözz.
Soha ne tudhatod, milyen szándékai vannak. És ebbe sajnos a legrosszabb is benne lehet.
Teszteld le: ha valóban te is fontos vagy neki, akkor egy darabig ez működik távkapcsolati szinten is. Ismerd meg az érzéseit, és legyés biztos a asajátodban is, addíg ne add fel a karriered.
Hidd el, az, hogy ilyen jó pozícióban dolgozol, nagy kincs. Ne herdáld el egy fellángolás miatt. Ha pedig ez több, mint egy fellángolás, csak akkor fog kiderülni, ha többször találkoztok és beszélgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!