Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok a netes kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok a netes kapcsolatokhoz? Összejönnétek valakivel, akit interneten ismeretetek meg? És bevallanátok másoknak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 20:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért bizarr, ha nem is lehetséges? Aki "neten járnak", azok igazából nem járnak, csak azt gondolják/hiszik/mondják magukról. Általában tizenévesek. De a lényegen ez nem változtat semmit. Persze ha később találkoznak, akkor igazi járás is simán lehet a dologból, szóval alapból nem kell a "netes" embereket elítélni.
2011. aug. 21. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Neten járás tényleg nincs... Én is ott ismertem meg exemet, másfél évig voltunk együtt.
2011. aug. 21. 21:16
 13/19 anonim ***** válasza:

na, de kérdező gondolom ezt így érted: megismerkednek ketten, és még nem is találkoztak, de már "járnak". nah az ultragáz meg ostobaság. úgy nem is ismerik egymást

ha találkoztak már párszor, és utána jönnek össze, az meg teljesen okés.

2011. aug. 21. 21:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Én összejöttem vkivel randi oldalon. Elmondtam bnőjének, aki a pasijának. Amikor említésbe került egy harmadik fél előtt a dolog, h h ismertem meg a párom, akkor úgy tettek mintha szégyen lenne. Ugyh többet nem híresztelem.

20/L

2011. aug. 21. 21:44
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Hát én úgy vagyok valahogy, hogy ez a netes ismerkedés nekem kicsit kockának tűnik :$ Senki ne vessen meg érte, én így érzem.
2011. aug. 21. 21:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, hogy nem láttam élőben. Ahhoz, hogy valóban beleszeressek, úgyis a személyiségét kell megszeretnem, és utána a külseje már szinte mindegy.

Persze ez ma hülyeségnek, vagy kamunak hangozhat, mert az emberek 99%-a külső alapján ítél és kezd kapcsolatot.

Én személy szerint így jöttem össze a barátnőmmel, csak az érzelmek bevallása után találkoztunk személyesen, és egy egészen álomszerűen csodálatos, hosszú kapcsolat lett belőle.

2011. aug. 21. 22:33
 17/19 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kedves kérdező?
2011. aug. 21. 22:41
 18/19 A kérdező kommentje:
18, ez miért kérdés?
2011. aug. 21. 22:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha közel lakik
2011. aug. 22. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!