Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a netes kapcsolatokhoz? Összejönnétek valakivel, akit interneten ismeretetek meg? És bevallanátok másoknak?
na, de kérdező gondolom ezt így érted: megismerkednek ketten, és még nem is találkoztak, de már "járnak". nah az ultragáz meg ostobaság. úgy nem is ismerik egymást
ha találkoztak már párszor, és utána jönnek össze, az meg teljesen okés.
Én összejöttem vkivel randi oldalon. Elmondtam bnőjének, aki a pasijának. Amikor említésbe került egy harmadik fél előtt a dolog, h h ismertem meg a párom, akkor úgy tettek mintha szégyen lenne. Ugyh többet nem híresztelem.
20/L
Engem nem zavarna, hogy nem láttam élőben. Ahhoz, hogy valóban beleszeressek, úgyis a személyiségét kell megszeretnem, és utána a külseje már szinte mindegy.
Persze ez ma hülyeségnek, vagy kamunak hangozhat, mert az emberek 99%-a külső alapján ítél és kezd kapcsolatot.
Én személy szerint így jöttem össze a barátnőmmel, csak az érzelmek bevallása után találkoztunk személyesen, és egy egészen álomszerűen csodálatos, hosszú kapcsolat lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!