Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekkora korkülönbség az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora korkülönbség az elfogadott egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én 17 vagyok és arra lennék kíváncsi hogy ha egy 27 éves barátom lenne akkor hogy vélekednének az emberek? Ez a korkülönbség elfogadott még?
2011. aug. 21. 17:27
1 2 3
 11/23 BlackSword ***** válasza:
nem pedofilitás, ha a lány 14 feletti...
2011. aug. 21. 18:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális,hogy egy 27 éves pasinak 17 éves csaja van...nem hiszem,hogy komolyan venne,hiszen teljesen más korosztály vagytok...az,hogy azt mutatja,mennyire szeret az egy dolog...sok olyan féreg van,aki szeret játszadozni a hiszékeny kis tinikkel...azért csak vigyázz,nehogy mégis nagyot koppanj!
2011. aug. 21. 18:04
 13/23 anonim ***** válasza:

Ezt mindig az adott két embernek kell eldöntenie, tudod akik egymással élnek, 17/27 ez akárkinek a szemébe elfogadottnak számít, még azokéba is akik szeretnek a korkülönbségekbe bele kötni, és egyébként is ha komolyan érdekel téged valaki, akkor ki a fenét érdekli, hogy a sok drága rosszindulatú emberke mire veri a puniját/fütyijét?

Arról nem is beszélve, hogy valaki 17 évesen is kinézhet 25-nek, és 27 évesen is kinézhet 18-nak, tehát magyarán minden szempontból hülyeséget kérdeztél, és bocs nem kötekedés kép írtam.

2011. aug. 21. 18:08
 14/23 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nem merül fel a lányokban az a kérdés, hogy egy férfi, akinek lassan már a családalapításon kéne, hogy járjon az esze, az mit akarhat egy kis középiskolás lánytól?

Ilyen korban 2-3 év, ami még nálam beleférne. Párom két évvel idősebb nálam.

Majd ha idősebb leszel(leszünk), akkor ez tolódhat még pár évvel, de ilyen fiatalon rohadt sok az a 10 év.

Nekem nem férne bele, de a te életed.

20/L

2011. aug. 21. 19:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket és szívesen elolvasom a többiekét persze hogyha írnak...
2011. aug. 21. 21:23
 16/23 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nem merül fel a lányokban az a kérdés, hogy egy férfi, akinek lassan már a családalapításon kéne, hogy járjon az esze, az mit akarhat egy kis középiskolás lánytól?

Ilyen korban 2-3 év, ami még nálam beleférne. Párom két évvel idősebb nálam.

Mi köze hozzá bárkinek is, hogy ki mikor alapít családot?

Van, aki már húsz évesen megteszi, van, aki negyven évesen. És nem csupán a kortól függ, sőt, nagyon nem attól. kell hozzá pénz bőven és egy szilárd, tartós kapcsolat.

2011. aug. 22. 12:44
 17/23 T.T.Z. ***** válasza:

Helló

Én 26 évesen jöttem össze egy 17 éves lánnyal szóval az az egy év belefér.

Én szerettem ő is szeretett és együtt is voltunk 5 évig, úgyhogy nincs ebben semmi kivetnivaló szerintem.Még a szüleinek sem volt kifogásuk ellenem (az enyémek meghaltak)Ha úgy érzed, hogy nem csak kihasználni akar akkor egészségetekre, legyetek boldogok. :)

Üdv 36/f

2011. aug. 24. 17:53
 18/23 Angleth válasza:

A képlet úgy van, hogy: x - a pasi kora

x/2+7= az a kor, amiben elfogadható egy bizonyos korkülönbség. Tehát, hogy demonstráljam, íme:

27 / 2 = 13,5

13,5 + 7 = 20,5

Ennyinek kell lenned (vagy idősebb), hogy ne legyen nagy a korkülönbség. :DDD

2011. aug. 24. 18:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Angleth válaszában a képlet kitűnő megoldásnak hangzik! :D:D:D
2011. aug. 24. 18:35
 20/23 anonim ***** válasza:
vannak ismerőseim.a nő 19évesen jött össze a 33éves férfival,most a nő 25 a férfi lassan 39 és boldog házasságban élnek már 2éve ;)
2011. aug. 24. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!