Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem izé ha csak éjszakára megyek a barátomhoz?
Figyelt kérdés
1 és fél éve vagyunk együtt,és most h talizzunk ugy jött ki h csak éjszakára megyek át,reggel meg haza mert költözködnek másik házba...és az anyja is mondta h jó mehetek....szerintetek illetlenség csak éjszakára menni?2009. ápr. 15. 20:47
1/6 anonim válasza:
miért lenne az? most igy jön ki a lépés....
2/6 anonim válasza:
Vegulis ha ugylatod h nappal zavarnal akkor nem illetlenseg,foleg ha a szulok is beleeggyeztek,es ejszaka nem zavarod oket.De ha nappal sem zavarnal akkor miert ne mennel nappal?
3/6 anonim válasza:
sztem nem gáz.én már legelső talinál ott aludhattam
4/6 anonim válasza:
:))Mi az az ize?Az en baratom egy heten 2szer jon hozzam!szerdan es szombaton!es mindig este jon es reggel megy!ennek mar 4eve hogy igy megy!egyutt is laktunk fel evet akkor is ugy volt csak mindenap talalkoztunk,de csak este ert haza es reggel ment!nekem megfelelt,persze kulon koltoztunk mert nem ereztem magam otthon nala!
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem ,,izé,, :) Sok esetben helyzet hozza, pl. esetemben már bemutatáskor ott aludtam :) - elvégre valahogy ez természetes volt, h nem utazok haza 600km-re :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!