Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Milyen illat jön be egy pasin?
Nem szeretem a mesterséges illatokat, nekem egy pasinál az illata az egyik döntő szempont, tehát a barátomnál isten ments, hogy azt elfedje, azzal veszítene a vonzerejéből.
Persze testszaga ne legyen, tehát használjon jó minőségű izzadás gátló dezodort, de ne fújkálja magát mindenféle szarral...
Ha mégis használ parfümöt, akkor nálam az egyetlen szempont, hogy ne legyen túl erős illata...
figyelj barátom én pl parfümöt használok és szeretnék neked egyet ajánlani. én személy szerint a Clinique Happy-t ajánlanám igaz kur*a drága, de az én környezetemben egy csaj sem hagyta szó nélkül, mindig áradoznak róla, hú de jó illatod van meg minden nagyon szeretik :) próbáld ki
én -Kenzot használok,de eddig még senki sem jelzett vissza semmit.:(:(:(
2 nappal ezelőttig.1 idős 40-es hölgy megjegyezte "fiatalúr nagyon jó az illata milyen kölni ez"?
3 év intenzív használata volt ez az eredmény,de nekem nagyon tetszik az illata.
F
Amitől én bevadulok, az a Denim Black...:) A párom Denim tusfürdőt + after shave-et használ, bár ő pontosan azon kevesek egyike akikhez illik ez az illat...nagyon férfias. :) Néha, ha tesz fel parfümöt, akkor az Avon Full Speed szokott lenni, azt is imádom. De igazán önmagában a Denim Black az, amitől a bugyimba csurranok...:D
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!