Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a vékony magas pasik?
180 cm/ 60 kg
16F
Aha, akkor ehhez mit szóltok?
55 kg és 180 cm vagyok. Sajnos én tartom a negatív rekordot. Természetes, hogy így nem kellek senkinek. :(
12:24
Persze, én csak ezért veszek fel pulóvert a nyári hőségben is.
18/f
183/50
Nyertem.
20/f
Egyébként bejönnek, főleg azoknak akiknek a vékony magas pasik. :) Teljesen tök mindegy hogyan nézel ki, nem azért fognak szeretni, hidd el.
13:38 (és egyben 13:41)
Na ez az amit nem hiszek el. :D
Hát figyelj. Igaz, hogy a fejem az jó, de szinte az összes nőnél kizáró ok, ha valaki vékony. Ez tény! (Például elég csak itt a gyakorikérdéseken feltett ilyen jellegű kérdések között szétnézni, vagy a való életben.) Az akinél mégsem kizáró ok, az csakis szintén vékony lány lehet (ami persze jó). Na ilyennel én nem találkoztam. (De hozzám hasonlóan sovány fiút sem láttam soha.)
"Én meg normális testsúlyú barátaimhoz képest is elég sok lánnyal kavartam."
A kavarás nem egyenlő a párkapcsolattal. Ezt bárki meg tudja tenni. A párkapcsolathoz viszont az kell, hogy a nő férfiként nézzen az emberre. Nos 50-55 kg-al ez lehetetlen.
13:34-es vagyok
én 171 cm vagyok és 59 kg úgyhogy még híznod kellene pár kg-ot
L19
Nekem pont ilyen az ízlésem!
Úgyhogy bejönnek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!