Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne csak egy kedves aranyos lány legyek?
Én is ez a típusú lány vagyok, okosabb és nem is olyan csúnyácska, sőt (mások elmondásai alapján). Nekem sem volt sok kapcsolatom fiúkkal, persze, járogattam ezzel-azzal, de csak a mostani párom bírta ki a 2. hónapot (1 hete volt a hónapfordulónk), eddig max 1,5 hónapig bírták. És még a kedvesem is folyton azt mondja, milyen aranyos vagyok, ami jó meg kedves, de nem az igazi... A kölyökállatok aranyosak, nem én! Én nő vagyok, szexi, kedves, figyelmes, de NEM aranyos! És mindenkinek a legelső benyomása rólam: aranyos... -.-' Már nagyon elegem van ebből a jelzőből, szóval, tökéletesen megértem, mit érzel. És ami kapcsolatom volt, nekem is az utóbbi 1 évben lett. Hidd el, ha nagyon hagyod magad az olyanoknak, akik tetszenek neked, akár egy csók szintjéig is, attól függetlenül, hogy miféle érzéseid vannak iránta, könnyűnek tűnsz számukra. Ha egy kicsit kéreted magad, játszadozol velük, elbizonytalanítod őket- néha meg megerősíted bennük a férfiasság tudatát, az lehet, többet segítene, mintha rögtön kötélnek állnál. Még úgy jársz mint én, hogy csak kihasználnak és eldobnak, mint valami utolsó utca rongyát...
Kitartás, és továbbra is higgy a mesékben! Előbb-utóbb felbukkan majd a szőke herceg. :) Én még mindig a sárkányok világában élek, de szerencsére az én hercegem már megtalált engem. :)
Sok sikert! És fel a fejjel. Valakinek ez jön be. :) Majd meglátod. :)
18/l
ZivaDavid-nak igaza van.
Maradj mindig ilyen találsz majd hozzád illőt.
Én speciel pont ezt a típust kedvelem.
azok a pasik gyökerek.:')
sztem semmi baj veled, én lány vagyok, de ha ez a leirás igaz, akkor nem tudom mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!