Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van párotok, Ti mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van párotok, Ti mennyi ideje vagytok együtt? Mennyi idő után érezted azt, hogy valami változott a kapcsolatban, nem olyan, mint az elején?

Figyelt kérdés

Ha 15 hónap után nem vettem észre változást (rossz irányban) nincs veszekedés, összhang megvan, szeretjük egymást,imádunk együtt lenni akkor ez is így marad egyéni tapasztalatotok szerint?

Ez elég hosszú idő arra, hogy kiderüljön, ha valami esetleg nem működne hosszabb távon?

2009. ápr. 15. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi 20 hónapja vagyunk együtt.Néha veszekszünk,olykor elég csúnyán,de a szerelem változatlan,sőt,mintha jobban is szeretném mint az elején.Én is szeretném ha így maradna és drukkolok nektek is!

Hajrá /Szmötyi/

2009. ápr. 15. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
mi 4 éve élünk együtt és napról napra egyre jobban imádjuk egymást.. :)
2009. ápr. 15. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
a mostani barátommal csak 4 hónapja vagyunk együtt, de volt már komoly kapcsolatom, szerintem fél-1 év alatt is sokszor kiderül ha nem fog működni. csak sokan harcolnak még tovább, hátha... aztán később szakítanak. de ha nálatok megvan az összhang, biztos működni fog :)
2009. ápr. 15. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
16vagyok. Barátom17. 9hónapja vagyunk együtt és eddig sokat veszekedtünk, nem volt jó semmi, de az utóbbi 3 hétben minden tökéletes. Egyre jobban szeretjük egymást.
2009. ápr. 15. 18:11
 5/10 anonim ***** válasza:
A barátom 18,én 15 vok és fél éve vagyunk együtt és még sosem veszekedtünk,sőt egyre jobban szeretjük egymást :)
2009. ápr. 15. 18:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Én 18 éves vagyok, a barátom 20. :)

2009. ápr. 15. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Én két éve és 6 napja vagyok együtt a párommal! Anyumék szerint teljesen különbözőek vagyunk, annyira nem is kedvelik...Eleinte eléggé látszódott, hogy más a gondolkodásmódunk, más szokásaink vannak..stb. Aztán magamra formáltam:) anyuméknak tetszik a változás. Nem mondom hogy nincsenek problémák,de tudom hogy szeret, és azt is hogy képes bámit megtenni értem! Én 19 vagyok, ő pedig 23. Más barátnőm szerint, ha neki lenne bármilyen problémája az ő párjával egyből elhagyná, mert ami nem megy az nem megy. Szerintem ez nem így van. Mindenkinél vannak problémák..vkinél előbb, vkinél utóbb derül ki.
2009. ápr. 15. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
4,5 éve vagynk együtt, 3,5 éve együtt is lakunk. voltak hullámvölgyek, leginkább a második év során, de ettől csak megerősödött a kapcsolatunk :)
2009. ápr. 15. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:

15 hónap? - az max annyit jelent, hogy nagy ellentétek nincsenek. De ettől még korént sem biztos, hogy örökké együtt maradtok. Van, akinek 45 hónapig tart a kapcsolata, és akkor mennek más irányba, valakik még 7 évet is együtt töltenek, mire rájönnek, hogy valami nem működik.

A környezetemben 2-3 évig voltak együtt a legtöbben.

2009. ápr. 15. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:

mi apárommal 8 hónapja vagyunk együtt, és nagyon jó, MÉG MINDÍG SZERELMESEK VAGYUNK EGYMÁSBA, ÉS MÉG EGY ROSSZ SZÓ SEM VOLT KÖZTÜNK!!!

16/L

2009. ápr. 19. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!