Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
Van egy srác ,akivel kb már negyedszerre randizunk(de ezeken az alkalmakon kívül még nem találkoztunk ,tehát eddig nem ismertem),és egyre szinpatikusabb vagyok számára(állítólag),sokat beszélünk msn-en,folyton keresi na társaságomat is stb.Viszont nekem mintha hiányozna belőle valami.Nagyon rendes és aranyos srác sőt jól el is tudunk beszélgetni ,de mint férfi nem nagyon fogott meg.Ezt meg is mondtam neki,de azt mondta "ne add föl ilyen könnyen" és hogy adjak még egy esélyt.3 hét,3 randi és aztán döntsek.Megadtam.A válaszokat előre is köszönöm!2009. ápr. 15. 15:10
1/8 anonim válasza:
nem. ha már most nem passzol valami, később sem valószínű, hogy fog.
2/8 anonim válasza:
Adhatsz neki még esélyt, attól függően mennyi türelmed van hozzá, de ha már most úgy érzed nálad nem fog működni akkor hagyd.
3/8 anonim válasza:
Igen. Kb két hónapig nyugodtan találkozgathatsz vele.
Vannak lányok akiknél lassan alakul ki az érzelem. Vannak fiúk, akik lassan tudják megmutatni magukat. Lehet, hogy érdemes várnod. Idődből kitelik, nem? És ingyen van!
4/8 anonim válasza:
egyik barátosnöm is igyvolt. nem akart összejönni a sráccal, mert hogy hát ugy elmegy, meg nem az igazi aztán most ugy imádják egymást hogy húú. azota megváltozott a srác is jobb pasi lett
5/8 anonim válasza:
Másodszor nekem se tetszett a párom, most meg imádom!!
6/8 anonim válasza:
Szerintem csak akkor randizz vele, ha érzel hozzá kedvet. Mert ha nem érzel, akk felesleges lenne! De az is lehet, hogy később megszeretnéd! Sosem lehet tudni, és nem veszíthetsz semmit!
7/8 anonim válasza:
Adhatsz neki esélyt.;D Ha 3 randi után még mindig ez a helyzet, akkor hagyd a francba.:) De ha változik róla a véleményed, akkor ne hagyd, h. eltűnjön.
8/8 anonim válasza:
elég fura helyzet . nálam az volt hogy kb 2 évig tetszett a pasi aztán mikor elhivott randira , akkr ott randin már csunyának láttam vagy nemtom :S ...xal lebeszéltem róla magam mert megijedtem v nemtom (minden pasinál ez van .. ha nagyon tetszik akkoris mikor ugynézki hogy bejövök énis neki akkor lebeszélem magam róla nemtommér)...de aztán mmár együtt vagyunk 1 éve és újra a "régi " midnen :). de ha neked nem tetszett elsőre sem akkor sztem kár eröltetni . mondjuk beleszerethetsz a belsőjébe nemtom , de ez nálam pl nem szokott működni .. kell a szexuális vonzalom .. :) hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!